Trulli asteapta o decizie din partea Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Jarno Trulli a confirmat ca asteapta o decizie din partea echipei Toyota in privinta bugetului pentru sezonul vviitor inainte de a stabili pentru ce echipa va concura in 2010.

Prezenta lui Jarno Trulli la Toyota in sezonul 2010 este in acest moment incerta, dupa ce presedintele John Howett a declarat voalat ca italianul nu intra in planurile sale.

Cu toate acestea, Truli a dezvaluit ca a ajuns la un acord cu Toyota pentru a astepta o decizie a constructorului japonez in privinta bugetului pentru sezonul urmator. Pana la stabilirea bugetului, echipa nu poate lua nicio decizie in privinta pilotilor, intrucat nu stie ce salarii poate oferi. Chiar daca a admis ca nu stie daca este dorit la echipa, Trulli sustine ca va respecta promisiunea pe care i-a facut-o sefului Tadashi Yamashina.

"Am o intelegere cu Tadashi Yamashina, care mi-a cerut sa astept pana pe 15 noiembrie, cand Toyota isi va decide viitorul in sporturile cu motor. Intentionez sa imi respect angajamentul si de aceea nu am facut nicio miscare pentru a cauta alte solutii. Dar nu stiu daca Toyota vrea cu adevarat sa ma pastreze sau nu", a declarat el pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Pe de alta parte, publicatia Autosport sustine ca Trulli este in atentia noii echipe Lotus F1 Team, italianul colaborand in trecut cu Mike Gascoyne, actualul director tehnic al echipei malaeziene.

Nici viitorul lui Timo Glock in cadrul echipei Toyota nu este clarificat, germanul fiind in atentia celor de la Renault.

In acest context, Toyota ar putea miza in 2010 pe o linie de piloti complet noua formata din Heikki Kovalainen si Kamui Kobayashi. Finlandezul ar putea fi indepartat de la Mclaren la finalul anului, in timp ce japonezul a impresionat la debutul sau oficial in F1 in Brazilia.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru