Trulli, convins că va rămâne la Lotus alături de Kovalainen

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.10.2010
Jarno Trulli susţine că Lotus va anunţa în curând că va miza pe aceeaşi linie de piloţi şi în sezonul viitor.

Lotus Racing este în plin proces de schimbare pentru sezonul următor, urmând să-şi schimbe numele, dar şi furnizorul de motoare, cutii de viteze şi sisteme hidraulice.

Totuşi, şansele ca echipa să mizeze şi anul viitor pe serviciile experimentaţilor piloţi Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen este ridicată, fapt confirmat la Suzuka şi de pilotul italian, care anticipează că un anunţ oficial pe această temă va fi făcut în curând.

"Ar trebui să fiu aici, la fel ca Heikki, şi totul ar trebui confirmat în curând. În prezent, echipa cauta alte lucruri, dar anunţul ar trebui făcut în curând", a declarat Trulli în paddock-ul de la Suzuka.

Lotus Racing s-a evidenţiat în acest an ca cea mai bună dintre noile echipe de pe grila de start, însă nu a câştigat încă niciun punct. Perspectiva de a utiliza motoare Renault îl încurajează însă pe Trulli să fie optimist că un astfel de obiectiv va fi perfect realizabil în 2011.

"Ne îndreptăm în direcţia potrivită.

Când m-am alăturat echipei am spus că vom avea un prim sezon teribil, pentru că sunt realist, şi am avut un sezon dificil. Dar m-am gândit întotdeauna la 2011, pentru ca 2010 să treacă cât mai repede posibil, să obţinem toate informaţiile pentru a avea o maşină competitivă şi să luptăm pentru puncte. Dacă vom combina efortul, cutia de viteze şi motorul şi dacă obţinem un pachet aerodinamic bun cred că putem lupta pentru puncte, iar asta ar fi o mare realizare pentru o echipă tânără", a mai precizat pilotul italian.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • NickM
    I like the news :).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru