Trulli, dezamagit de rezultatele obtinute la Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.04.2010
Jarno Trulli a admis ca este frustrat de problemele de fiabilitate ale monopostului Lotus, care l-au impiedicat sa piloteze in mod corespunzator in debutul de sezon.

Lotus a demonstrat ca detine cel mai performant monopost dintre cele trei noi echipe care au debutat in competitie, insa parcursul malaezienilor in primele patru curse nu a fost lipsit de probleme tehnice.

Jarno Trulli a trecut linia de sosire numai in cursele din Bahrain si Malaezia, insa in ambele Mari Premii a intampinat defectiuni tehnice care l-au impiedicat sa piloteze la potentialul sau maxim. Italianul a admis ca este frustrat de situatie si ca se astepta la o fiabilitate superioara a monopostului.

“Evident, stiam ca nu va fi usor, ca totul va fi nou si ca vom avea nevoie de timp. Totusi, ma asteptam ca cel putin sa pilotez. In schimb, dupa patru curse nu am inceput niciodata de pe grila si atunci cand am ajuns la linia de sosire s-a intamplat pentru ca echipa a decis sa vad steagul cu patratele in conditii departe de cele ideale. Parca ghinionul s-a lipit de monopostul meu, totul se intampla la monopostul meu si numai la al meu. Asa ca pana azi nu mi s-au indeplinit asteptarile”, a declarat italianul pentru publicatia Autosprint.

Trulli face referire directa la faptul ca Heikki Kovalainen a avut parte de performante superioare, terminand cursele pelocurile 13, 14 si 15.

Via | Autosport

Taguri: Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru