Trulli exclude plecarea de la Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Jarno Trulli a negat zvonurile potrivit cărora vă pierde locul la Lotus în sezonul 2011 în favoarea lui Bruno Senna.

Marele Premiu al Braziliei a fost gazda unor speculaţii intense privind posibilitatea ca Bruno Senna să concureze pentru Lotus în sezonul următor.

În condiţiile în care Heikki Kovalainen are practic locul asigurat la echipă, cel vizat de concediere a fost Jarno Trulli. Speculaţiile au fost întărite de vizită recentă făcută de italian în Statele Unite ale Americii privind un potenţial contract în NASCAR.

Cu toate acestea, Trulli a negat aceste zvonuri şi este încrezător că va rămâne alături de Lotus şi anul viitor. "Pentru mine totul pare inventat, aşa cum sunt şi zvonurile că voi concura în NASCAR. Adevărul este că înainte de a veni în Brazilia am fost la Miami pentru a mă întâlni cu Juan Pablo Montoya pentru a schimba ceasurile Audemars Piguet care ne poartă numele. Sunt calm în privinţa viitorului, pentru că am fost deja implicat de Mike Gascoyne în proiectul pentru 2011", a declarat el pentru publicaţia italiană Autosprint.

Informaţiile despre Senna au fost de asemenea negate de Lucio Cavuto, managerului lui Trulli.

"Acestea sunt doar zvonuri inventate de Senna, care din câte ştiu a avut probleme să-şi respecte obligaţiile financiare pe care şi le-a asumat la Hispania în acest an", a precizat el.

Via | Autosport

Taguri: Lotus, Senna, Trulli

Comentarii (1)

  • Lotus ar putea...
    ...sa aiba un viitor frumos alaturi de renault de la anul.s-ar putea sa devina o echipa destul de buna,iar in locul lor l-as lua pe hulk in locul lui trulli,ar fi o afacere buna si pentru lotus,si pentru neamt.
    oricum,nu cred ca o sa mai aiba lotus locul asigurat in coada plutonului,o sa urce sigur cu ajutorul renault.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru