Trulli nu a semnat un contract cu Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.11.2009
Jarno Trulli a dezvaluit ca nu a semnat inca cu Lotus un contract pentru sezonul 2010 si spune ca are mai multe oferte pentru anul viitor.

Lotus F1 Racing a anuntat la inceputul acestei saptamani ca a semnat un contract cu un pilot pentru sezonul 2010, fara insa sa il nominalizeze.

Presa internationala a speculat intens ca numele acestuia este Jarno Trulli, intrucat italianul se afla de mai mult timp in negocieri cu aceasta echipa. Cu toate acestea, fostul pilot al echipei Toyota Racing a dezvaluit ca nu a semnat inca niciun angajament pentru 2010, intrucat a primit mai multe oferte si incearca sa obtina cea mai buna intelegere.

"Nu am semnat inca. Sunt in discutii cu mai multe echipe si in curand voi lua o decizie. Niciodata nu poti sa stii ce se intampla in viata. Usa mea este in continuare deschisa, dar cu siguranta negociez indeaproape cu unele echipe", a declarat Trulli pentru publicatia Autosport.

Potrivit informatiilor disponibile in acest moment, Trulli are cele mai mari sanse sa ajunga la una dintre noile echipe de pe grila de start, acestea fiind dornice sa angajeze cel putin un pilot cu experienta pentru dezvoltarea monoposturilor.

Via | Autosport

Taguri: Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru