Trulli nu se grăbeşte să-şi asigure viitorul în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.08.2011
Jarno Trulli susţine că nu are niciun motiv de 'panică' în privinţa situaţiei contractuale pentru sezonul 2012.

Lotus a anunţat recent că va începe negocierile cu Jaro Trulli pentru prelungirea contractului scadent la sfârşitul acestui sezon, însă pilotul susţine că nu are niciun motiv să se grăbească să finalizeze o nouă înţelegere.

Italianul a avut parte de un sezon modest, generat în primul rând de direcţia deficitară a monopostului T128, însă inginerii au venit cu o soluţie în etapa din Ungaria. În urma upgrade-ului, Trulli afirmă că este într-o formă mult mai bună, motiv pentru care nu simte că este o urgenţă să-şi clarifice situaţia contractuală pentru anul viitor.

"Aşa cum am spus întotdeauna, nu am intrat în panică în privinţa viitorului meu, pentru că în primul rând trebuie să fiu rapid, iar în al doilea rând trebuie să fiu motivat. Totul arată diferit pentru mine acum, totul arată mai luminos. Nu mă uit la viitor, vreau să cresc de la nivelul actual şi oriunde voi fi, voi fi. Un anunţ ar trebui făcut probabil în următoarele săptămâni, dar în acest moment sunt mulţumit de cum decurg lucrurile şi vreau doar să mă concentrez pe munca mea, a echipei şi pe rezultate.

Vreau să mă bucur de ceea ce fac pentru că înainte nu aveam multe motive de bucurie", a precizat pilotul echipei Lotus.

Via | Autosport

Taguri: Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru