Trulli: "Perez, un neruşinat care ignoră regulamentul"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.08.2011
Jarno Trulli a lansat un atac surprinzător la adresa lui Sergio Perez, criticând totodată FIA că nu l-a penalizat pe mexican la Hungaroring pentru încălcarea regulamentului.

Jarno Trulli a abandonat în turul 17 al Marelui Premiu al Ungariei din cauza unor defecţiuni la motor, însă pilotul echipei Lotus a ales să-şi verse supărarea pe Sergio Perez.

Italianul susţine că pilotul echipei Sauber i-a ruinat cursa după ce l-a depăşit neregulamentar prin tăierea unei şicane, în ciuda faptului că nici FIA, nici jurnaliştii presei internaţionale nu au remarcat un astfel de gest din partea mexicanului.

"La începutul cursei am fost nevoit să gestionez trei incidente petrecute în faţa mea care m-au împins în spate, iar apoi a apărut Perez cu comportamentul său absurd şi totul s-a terminat. Era ciudat de lent, mai lent decât Lotusul meu. L-am depăşit de două ori şi pentru a-şi recăpăta poziţia a tăiat şicana. Regulamentul este clar, trebuia să-mi dea poziţia înapoi, dar lui nu i-a păsat şi a stat în faţa mea."

"A arătat o mostră rară de neruşinare şi o ignorare unică a regulamentului, dar mă întreb de ce nu a luat FIA nicio măsură.

L-aş fi putut depăşi numai în sectorul mai lent, dar nu am mai reuşit să fac asta, în schimb m-a încetinit şi mi-a ruinat cursa înainte că motorul meu să 'turbeze' şi să mă oblige să abandonez. Mesajul meu este clar: există un singur regulament şi este acelaşi pentru toată lumea. Nu numai pentru băieţii din faţă, ci şi pentru oamenii din spatele grilei", a precizat Trulli într-un editorial publicat în La Repubblica.

Via | Autosport

Taguri: Lotus, Perez, Trulli

Comentarii (5)

  • Trulli: "Perez, un neruşinat care ignoră regulamentul"
    Cat de nesmtiti pot fi italienii astia. Poate crede cineva ca Lotusul ala penibil putea fi mai rapid decat un Sauber ? Ma indoiesc. Nu pot sa-mi dau seama de ce-l mai baga presa in seama, este un expirat.
    4 8
  • singurul "turbat" aici...
    ...e trulli din moment ce nimeni nu a vazut nimic.greu de crezut ca s-a intamplat o depasire ca asta si perez a scapat nepedepsit!
    3 2
  • @"Cat de nesimtiti pot fi italienii astia"
    De ce "italienii"?Poate vroiai sa spui "cat de nesimtit poate fi italianul"...Acuma, pe baza afirmatiei tale, ar fi corect sa spun ca romanii sunt intoleranti si xenofobi?Nu, as gresi desigur.
    7 1
  • Firestarter
    @lev04
    Sa vina @Lev sa te ajute. Trebuie sa fie plictisitor rau sa postezi de pe 2 id-uri doar ca sa creezi impresia ca cineva te baga in seama. Patetic rau.
    2 3
  • @firestarter
    prietene,singurul motiv pentru care postez de pe doua conturi este ca acum scriu de pe un mobil din bar si am ramas logat pe acest cont,in timp ce acasa am ramas logat pe celalat cont.nu stiam ca trebuie sa-ti cer.permisiunea de pe cont sa postez,ma scuzi!si cine ti-a zis ca vreau sa fiu bagat in seama?!tu de aceea postezi sau ca sa-ti spui o parere legat de un anumit subiect?!
    nu stiu cine patetic,dar stiu cine nu are bun simt.indiferent de contul de pe care am postat,nu am jignit niciodata si am pastrat un ton civilizat,pot sa cauti in istoric.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru