Trulli sugerează că va rămâne la Lotus în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Jarno Trulli a lăsat să se înţeleagă că va pilota pentru Lotus Racing şi anul viitor, chiar dacă nu a semnat încă noul contract.

Lotus Racing este una dintre cele 6 echipe care nu şi-a anunţat încă linia de piloţi, chiar dacă presa internaţională speculează că Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen îşi vor prelungi contractele şi pentru 2011.

De altfel, Trulli a sugerat că va rămâne la Lotus şi anul viitor, afirmând că urmează să înceapă în această săptămână pregătirile pentru 2011.

"Voi merge la fabrică în următoarele zile şi voi începe pregătirile pentru sasiul, cockpitul şi locul în monopostul sezonului 2011. Apoi, probabil că voi avea o vacanţa cu familia mea în care mă voi relaxa", a declarat italianul pentru postul de radio BBC Radio Norfolk.

Trulli nu a câştigat niciun punct în acest sezon, acest lucru fiind de aşteptat din partea unui pilot care a concurat pentru una dintre cele 3 noi echipe ale competiţiei. El admite ca a avut parte de un sezon dezamăgitor, în care cea mai bună clasare a fost un loc 13 obţinut la Suzuka.

"Este foarte greu să găsesc un punct de reper pentru mine, dar în Brazilia am avut un weekend grozav, aproape perfect.

M-am calificat bine şi, chiar dacă în cursă am avut o nouă defecţiune tehnică, am fost incredibil de rapid. La finalul sezonului am descoperit ceva la setări şi la caracteristicile maşinii care mi-au ofeirt un pas înainte în termeni de performanţă. Până la urmă, am fost mulţumit, pentru că a fost un sezon dificil", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Taguri: Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru