Trulli, tentat să se retragă din F1 la finalul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.06.2011
Jarno Trulli a dezvăluit că ar putea părăsi Formula 1 la sfârşitul sezonului 2011 pentru o carieră în Le Mans Series, din cauza rezultatelor slabe obţinute în acest an.

După retragerea constructorului Toyota din Formula 1, Jarno Trulli a semnat un contract cu Team Lotus, una dintre noile echipe care au debutat în competiţie anul trecut.

Deşi anticipa un prim sezon dificil, italianul este dezamăgit că Lotus nu reuşeşte nici în 2011 să lupte de la egal cu egal cu echipele din mijlocul plutonului, motiv pentru care se gândeşte din ce în ce mai serios să se retragă din Formula 1.

"Nu sunt vremuri bune. După 2010 mă aşteptam să lupt în mijlocul plutonului, dar încă suntem în spate, căpătând experienţa ca echipă. Vreau să văd cum evoluează lucrurile. Este dificil să nu mai lupţi pentru poziţii de top. Aş putea să mă uit în jur şi să părăsesc Formula 1, fără să mă retrag din sporturile cu motor. (Aş fi interesat de Le Mans) cu o echipă puternică. Dar nu mă gândesc la asta acum, vreau să am mintea limpede şi apoi vom vedea", a declarat el.

Trulli a acuzat numeroase probleme în gestionarea direcţiei monopostului Lotus încă de la începutul sezonului, însă până în prezent echipa nu a găsit o soluţie pentru cazul său particular.

Via | GMM

Taguri: Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru