Trulli va utiliza un nou şasiu la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.06.2010
Jarno Trulli va beneficia de un nou şasiu în Marele Premiu al Europei, chiar dacă acesta îi era destinat iniţial lui Heikki Kovalainen.

Conform programului de dezvoltare stabilit încă de la începutul sezonului, Lotus Racing urma să-i ofere un nou şasiu lui Heikki Kovalainen începând de la Marele Premiu al Europei.

Şasiul a fost pregătit, însă echipa a vrut să i-l ofere coechipierului său Jarno Trulli, întrucât italianul s-a plâns de probleme de stabilitate pe tot parcursul ultimelor Mari Premii.

Iniţial, Trulli a refuzat oferta pentru a nu lăsa impresia că este favorizat la echipă, însă a acceptat în cele din urmă la îndemnul coechipierului său. Întreaga poveste a fost explicată de Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei malaeziene.

"Trulli a fost nemulţumit de stabilitateaa monopostului şi se chinuia. Avem un nou şasiu pentru Valencia, iar acesta era pentru Kovalainen. Dar, din cauza problemelor lui Trulli, am decis să schimbăm şi să i-l dăm lui. Când i s-a spus, Trulli a spus: <Nu, nu vreau ca Heikki să simtă că sunt favorizat, te rog dă-i şasiul lui Kovalainen>.

Aşa că m-am dus la Kovalainen, iar el mi-a spus: <Nu, Trulli se chinuie, dă-i lui şasiul!>. Este o situaţie care exemplifica sentimentele grozave din cadrul echipei. Amândoi încearcă să se ajute unul pe celelalt. Până la urmă îi vom da sasiul lui Trulli, dar cei doi piloţi sunt liberi să îl schimbe între ei după aceea", a precizat britanicul.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru