Turcia ar putea fi eliminata din calendarul F1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.02.2009
Viitorul Marelui Premiu al Turciei de la Istanbul este in dubiu, Bernie Ecclestone neagrand ideea prelungirii actualului contract ce expira in 2011.

Oficialii Marelui Premiu al Turciei au dezvaluit ca au primit o notificare din partea lui Bernie Ecclestone potivit careia seful F1 nu doreste prelungirea actualului contract al circuitului de la Istanbul.

Astfel, Turcia ar putea fi eliminata din calendarul competitional l finalul actualului contract, ce expira in 2011. Acest lucru a fost confirmat si de Can Guclu, directorul general al circuitului, care a explicat ca negocierile pentru prelungirea intelegerii ar trebui sa inceapa cel tarziu in acest an.

"Ne temem ca 2011 poate fi ultimul an in care gazduim F1 la Istanbul", a declarat el. "Daca vrem ca Marele Premiu al Turciei sa ramana in calendar trebuie sa incepem sa muncim imediat. Nu putem incepe renegocierea in ultimul an de contract. Inca nu exista nicio cerere pentru prelungirea intelegerii nici din partea noastra, nici din partea lui Ecclestone".

Marele Premiu al Turciei ar putea fi inlocuit in viitor de circuite ce urmeaza sa fie construite in tari precum Coreea de Sud sau Rusia.

Comentarii (2)

  • doamne...
    ce cretini...toate circuitele faine sunt scoase....nu mai mor unii oameni????
    0 0
  • dap..
    Ai dreptate,e chiar un circuit fain ....chiar dak Massa si-a facut rezervare pt locul I :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru