Un nou podium pentru Mihai Marinescu în Formula 2!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 28.08.2011
Mihai Marinescu a obţinut al doilea podium în acest weekend după ce a terminat pe locul trei cursa de duminică de Formula 2 de pe circuitul Red Bull Ring.

Mihai Marinescu a repetat la indigo prestaţia foarte bună de sâmbătă şi în a doua manşă a etapei de Formula 2 de pe circuitul Red Bull Ring din Austria, care până în 2003 a găzduit curse în Marele Circ.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a obţinut locul patru în calificările de dimineaţă desfăşurate la numai 10 grade Celsius, iar cursa s-a desfăşurat după acelaşi tipar: în primele tururi, el l-a depăşit în virajul 2 pe Christopher Zanella, liderul clasamentului general, şi nu a mai cedat poziţia a treia pană la final. Românul a avut parte de o cursă mult mai liniştită decât cea de sâmbătă, când a avut emoţii până în ultimul tur.

În urma performanţei sale, Marinescu a acumulat 88 de puncte şi şi-a consolidat poziţia a opta în clasamentul general înaintea etapei de la Monza, care va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie.

Comentarii (7)

  • MIHAI MARINESCU
    EXTRAORDINAR. BRAVO. PRIVIM CATRE FORMULA 1. AVEM SANSE.
    14 2
  • Monza
    E o cursa care ii place. Anul trecut aici a avut cea mai buna clasare daca mai tin bine minte
    Inca putin si ajunge pe locul 6 la general
    9 0
  • Bravo
    In sfarsit , pe drumul cel bun. Tine-o tot asa!
    8 0
  • Bravo
    Iti mai trebuie doua victorii in monza si viitorul iti este asigurat!Sa nu uitam ca anul trecul s-a calificat pe locul al 3-lea!Deci mai sunt sperante
    7 0
  • Felicitari Mihai!!!
    Ma bucur sa aceste rezultate... pentru un baiat "de pe Garii" esti tare. Sper ca aceste rezultate sa devina constante si sa poti urca mai sus! Inca o data Felicitari !!
    12 0
  • MIHAI MARINESCU
    CCMAX CE INSEAMNA 'BAIAT DE PE GARII'. NU CONFUNDA ROCKUL CU MANEAUA. FORMULA 2 NU ESTE ANTECAMERA FORMULEI 1, ESTE ANTECAMERA GP2. MIHAI ESTE UN MARE PILOT SI SPER SA AJUNGA IN F1, ACOLO UNDE NU PREA CRED CA VA AJUNGE M . HERCK CARE NU A FACUT NIMIC PANA ACUM IN GP2. ARE DOAR UN PUNCT , SI MAI SUNT 2 CURSE. MIHAI ARE SANSE SA AJUNGA PANA PE LOCUL 5-6. ASTA IL POATE PROPULSA IN GP2 DACA ARE FINANTARE. II UREZ MULT NOROC SI MULTA SANSA. SI NOROC LA SPONSORI. NU TE LASA INVINS MIHAI!
    1 0
  • TITI
    Nu cred ca ai inteles mesajul meu si nici nu iti inteleg comparatia dintre rock si manea. Te rog sa urmaresti interviuri cu Mihai vei afla ce inseamna a fi "baiat de pe garii" :) O zi buna.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru