UPDATE: Vanzarea echipei Renault ar putea fi anuntata joi!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.12.2009
Renault ar putea anunta joi ca va vinde echipa de Formula 1 companiei Prodrive, urmand ca team-ul sa isi schimbe numele in Prodrive Renault.

Speculatiile legate de tranzactia dintre Renault si Prodrive prin care David Richards (foto) va reveni in Formula 1 in sezonul 2010 capata amploare.

La numai cateva ore dupa ce publicatia franceza L'Equipe a dezvaluit negocierile dintre cele doua parti, presa internationala sustine ca un anunt oficial pe aceasta tema va fi facut chiar astazi.

Noua echipa ar urma sa se numeasca Prodrive Renault pentru urmatoarele doua sezoane, urmand ca din sezonul 2012 aceasta sa fie rebranduita drept Aston Martin. Decizia ar veni ca urmare a faptului ca Prodrive a cumparat in anul 2007 constructorul britanic Aston Martin.

UPDATE: Consiliul de conducere al constructorului Renault se va reuni joi seara pentru a discuta despre vanzarea echipei de Formula 1. Consiliul este format din Carlos Ghosn (CEO), Patrick Pelata (COO) si sase vice-presedinti: Odile Desforges, Michel Gornet, Philippe Klein, Thierry Moulonguet, Katsumi Nakamura si Jerome Stoll.

Se anticipeaza ca acest consiliul va confirma vanzarea echipei de Formula 1 catre Prodrive, insa decizia va avea nevoie si de ratificarea un alt Consiliu al constructorului francez, care se va reuni saptamana viitoare.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru