Valentino Rossi îl invită pe Hamilton să testeze o motocicletă Yamaha de Moto GP

de Daniel Popescu
Vineri, 07.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valentino Rossi i-a făcut o invitaţie specială lui Lewis Hamilton pentru a testa o motocicletă Yamaha de Moto GP.

Motocicleta noastră este foarte uşoară, aşa că vom încerca să reducem un pic puterea şi, dacă vrea să se distreze un pic...

Valentino Rossi
Setuplu campion mondial Moto GP
Lewis Hamilton a dezvăluit recent că, înainte de a-şi începe cariera de pilot în karting, şi-a dorit foarte mult o motocicletă şi că în prezent ar fi tentat să testeze în Moto GP.

Valentino Rossi, sextuplul campion mondial de Moto GP care în prezent este lider în clasamentul general al sezonului 2015, a dezvăluit că îi poate aranja pilotului Mercedes un test cu o motocicletă Yamaha.

"Anul trecut la Monza mi-a spus că i-ar plăcea să concureze cu motorul meu. L-am întrebat dacă ştie sau dacă trebuie să înceapă de la zero, iar el mi-a replicat că are un nivel bun de abilităţi. Are nevoie de un pic de experienţă înainte de a încerca o motocicletă de Moto GP, dar motocicleta noastră este foarte uşoară, aşa că vom încerca să reducem un pic puterea şi, dacă vrea să se distreze un pic...", a declarat italianul.

Un test efectuat de Hamilton cu o astfel de motocicletă ar putea deveni realitate mai ales în contextul în care Mercedes şi Yamaha sunt sponsorizate de producătorul de băuturi energizante Monster Energy.

Prin urmare, un test de Moto GP ar reprezenta o acţiune de marketing inedită pentru Monster, pe lângă beneficiile de imagine pe care le-ar avea cele două echipe.

Via James Allen

Comentarii (2)

  • Se duce Rossi la Lin Jarvis (sau la cine conduce treburile pe la Yamaha) si ii spune: Mai nene, nebunul asta de Lewis vrea sa se dea cu motoru', eu zic sa il lasam... ". Raspuns: "Taiati 50 de cai din puteea motorului si lasati-l sa se dea, sa vada si el cum e sa concurezi cu deficit de putere!!!!"
    16 0
  • Hamilton vrea sa simta feelingul unei motociclete de MotoGP! Daca o lesina prin scaderea puterii nu mai are niciun haz... mai degraba o lasa asa cum e si il consiliaza pe Lewis cam cum sa se poarte cu ea ca sa nu o tranteasca
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru