Valsecchi şi Razia vor concura pentru Lotus în antrenamentele din China

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.04.2011
Lotus îi va evalua pe piloţii de rezervă Davide Valsecchi şi Luiz Razia în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei.

Team Lotus continuă să evalueze performanţele piloţilor săi de rezervă în cadrul sesiunilor de antrenamente libere din Marile Premii.

Spre deosebire de Australia şi Malaezia, când Karun Chandhok şi respectiv Davide Valsecchi (foto, centru) au făcut pereche cu unul dintre piloţii titulari, Lotus va aborda o strategie inedită la Shanghai, acolo unde linia de piloţi pentru prima sesiune de antrenamente libere va fi formată exclusiv din piloţi de rezervă. Astfel, Valsecchi va fi acompaniat de Liuz Razia (foto, stanga), iar Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen vor privi desfăşurarea evenimentelor din garaj.

"În China, Liuz Razia şi Davide Valsecchi vor pilota pentru noi în prima sesiune de antrenamente libere şi cred că Shanghai va fi un nou weekend interesant pentru noi, în special pentru că am avut două curse până acum în condiţii foarte diferite", a declarat Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei.

Valsecchi şi Razia sunt coechipieri la echipa Team AirAsia din GP2, coordonată de Tony Fernandes, şeful Team Lotus.

Este pentru prima oară când o echipă mizează pe serviciile a doi piloţi de rezervă în cadrul unei singure sesiuni de antrenamente.

Via | Team Lotus

Comentarii (3)

  • Nu știu...
    ...dacă în antrenamente se concurează. :)
    2 1
  • poate nu punctati pilotii lotus si faceti la fel ca la koba etapa trecuta , in calificari , ca nu mai joc :-j
    1 3
  • Of,iarăşi...
    ...se anunţă belele în F1Champ!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru