Valsecchi va pilota pentru Lotus în antrenamentele de la Sepang

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.04.2011
Lotus a anunţat că pilotul de rezervă Davide Valsecchi va concura pentru echipă în prima sesiune de antrenamente libere din Malaezia în locul lui Heikki Kovalainen.

Team Lotus a decis să continue programul prin care le oferă piloţilor săi de teste şi de rezervă posibilitatea de a evalua caracteristicile monopostului în sesiunile de antrenamente libere de vineri.

După ce Karun Chandhok a provocat un accident chiar în primul tur parcurs pe circuitului de la Melbourne, Davide Valsecchi va pilota monopostul T128 în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei. Italianul, care a mai efectuat câteva teste pentru Lotus în iarna trecută, va concura cu monopostul utilizat în mod obişnuit de Heikki Kovalainen.

Echipa malaeziană speră să treacă peste rezultatele modeste din Australia, iar directorul tehnic Mike Gascoyne este încrezător că monopostul se potriveşte mai bine circuitului de la Sepang.

"Condiţiile de la Sepang ar trebui să ni se potrivească mai bine. Cred că temperaturile pistei ne vor ajuta să arătăm mai mult din adevărata performanţă a monopostului, întrucât configuraţia este asemănătoare cu cea de la Barcelona - relativ înalta din punct de vedere aerodinamic şi viraje de mică şi mare viteză.

Cred că vom fi capabili să extragem mai multă performanta din maşină decât la Melbourne", a precizat Gascoyne.

Via | F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru