Vergne speră să rămână în Formula 1 şi în 2015

de Daniel Popescu
Marti, 19.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne speră să obţină performanţe bune pentru Toro Rosso în a doua parte a anului pentru a avea şanse să rămână în Formula 1 şi în sezonul 2015.

Esential 11 puncte a obtinut Jean-Eric Vergne in sezonul 2014
Toro Rosso a anunţat luni seara că Jean-Eric Vergne va fi înlocuit cu Max Verstappen începând din sezonul următor, astfel că viitorul francezului în Formula 1 a devenit incert.

În absenţa unor performanţe majore pe parcursul celor trei ani petrecuţi la Toro Rosso, Vergne rămâne încrezător că poate obţine un contract cu o altă echipă pentru sezonul următor. El admite însă că, pentru îndeplinirea acestui obiectiv, are nevoie de rezultate cât mai bune în ultimele opt curse ale anului.

"Toro Rosso este o şcoală bună. Am învăţat mult. Acum mă concentrez pe un final grozav de sezon. Lucrez deja la sezonul 2015 şi mai am multe de arătat în Formula 1", a declarat el.

Între timp, presa internaţională speculează că Verstappen ar putea debuta pentru Toro Rosso chiar în acest sezon, în cadrul unor sesiuni de antrenamente de vineri.

Cel mai probabil, acest lucru se va petrece după încheierea sezonului din Formula 3 Europa, astfel că vizate sunt etapele din Statele Unite, Abu Dhabi şi Brazilia.

Via ESPNF1, GrandPrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru