Verstappen: "Ungaria poate fi cea mai bună cursă a sezonului pentru Toro Rosso"

de Daniel Popescu
Marti, 21.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen consideră că Toro Rosso poate obţine în Ungaria cea mai bună performanţă din acest sezon.

Max Verstappen anticipează că Hungaroring ar putea oferi Scuderiei Toro Rosso şansa de a obţine cel mai bun rezultat din acest sezon, datorită configuraţiei lente a circuitului.

"Am concurat la Hungaroring în Formula 3 şi este un circuit de tip Mickey Mouse. Aştept cu nerăbdare să concurez acolo cu un monopost de Formula 1. Cred că circuitul se va potrivi monopostului nostru şi sunt optimist că putem lupta pentru un rezultat bun. Ar putea fi una dintre cele mai bune curse ale sezonului", a declarat el.

Olandezul admite că sesiunea de calificări va juca un rol esenţial în îndeplinirea acestui obiectiv, în special ca urmare a faptului că şansele de depăşire pe circuitul maghiar sunt limitate.

Urmareste Automarket
"Calificările vor fi o parte esenţială a weekendului, întrucât în Ungaria este foarte dificil să depăşeşti pe parcursul cursei, dar, ca întotdeauna, voi da tot ce am mai bun pentru a depăşi de fiecare dată când va apărea o oportunitate", a adăugat el.

În acest sezon, cel mai bun rezultat obţinut de Verstappen în calificări a fost locul 6, în etapele desfăşurate în Malaysia şi Spania.

În curse, cel mai bun rezultat al său a fost un loc 7 în Marele Premiu desfăşurat pe circuitul de la Sepang.

Via Toro Rosso

Comentarii (1)

  • Depinde pe cine mai penetreaza in dos.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru