Vettel: "E prea devreme sa stabilim favoritii la titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.02.2010
Sebastian Vettel considera ca ultima sesiune de teste de la Barcelona va oferi mai multe informatii despre performantele reale ale echipelor in sezonul 2010.

Saptamana trecuta s-a incheiat a treia sesiune de teste din aceasta iarna, insa sezonul 2010 se anunta unul echilibrat dupa ce niciuna dintre echipe nu a reusit sa se detaseze in favorita. Lucrurile s-ar putea clarifica insa odata cu sesiunea de teste de la Barcelona din aceasta saptamana, cand aproape toate echipele vor introduce upgrade-uri ce vor fi utilizate in prima cursa a sezonului din Bahrain.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care Sebastian Vettel prefera sa astepte aceasta sesiune de teste inainte de a trage concluzii in privinta performantelor rivalilor.

"Ferrari a parut destul de puternica, dar toate echipele de top vor aduce imbunatatiri la monoposturi, asa ca performantele se vor imbunatati. Este prea devreme pentru a spune cat de puternice sunt echipele cu adevarat", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru publicatia austriaca Salzburger Nachrichten.

Opinia germanului este sustina si de conationalul sau de la Mercedes GP, Michael Schumacher. Septuplul campion mondial a admis ca asteapta upgrade-ul echipei sale inainte de a se lansa in afirmatii referitoare la performanta monopostului W01.

"Barcelona va fi un test important pentru toata lumea si ne va oferi mai multe informatii despre performanta monoposturilor noastre", a precizat el.

Ultima sesiune de teste din aceasta iarna se va desfasura pe circuitul de la Barcelona in perioada 25-28 februarie.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru