Vettel: "Mercedes are cea mai bună linie de piloţi"

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel consideră că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg formează la Mercedes cea mai bună linie de piloţi din sezonul 2013.

Mercedes este echipa care are în prezent una dintre cele mai echilibrate linii de piloţi din Formula 1, întrucât Lewis Hamilton şi Nico Rosberg de 43 de puncte în clasamentul general.

În plus, Sebastian Vettel, liderul campionatului, consideră că cei doi formează cel mai bun cuplu de piloţi, atât din perspectiva performanţelor, cât şi a modului în care se înţeleg în afara circuitului. "Hamilton şi Rosberg (n.r - sunt cei mai buni coechipieri). Se forţează unul pe celălalt şi sunt în armonie", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru publicaţia Bild.

Inevitabil, germanul a fost întrebat şi despre relaţia personală pe care o are cu coechipierul său Mark Webber, însă acesta nu a vrut să intre prea în amănunte în această privinţă. "Relaţia noastră este complet profesională", a adăugat el.

Urmareste Automarket
Vettel ar putea avea anul viitor un coechipier cu care să se înţeleagă mai bine, indiferent dacă Red Bull îl va alege pe Kimi Raikkonen şi Daniel Ricciardo.
El a afirmat însă încă o dată că nu îl interesează foarte mult numele pilotului cu care va împărţi garajul începând de anul viitor.

"Ca fan, probabil că sunt interesat. Dar până la urma întotdeauna vreau să termin cursele înaintea celorlalţi, indiferent dacă concurează într-un monopost roşu, negru sau de aceeaşi culoare cu al nostru", a încheiat el.

Via Motorosport

Comentarii (7)

  • întrucât Lewis Hamilton şi Nico Rosberg (sunt separati)de 43 de puncte în clasamentul general. ... banuiesc ca acesta a-ti vrut sa scrieti

    P.S

    Vettel deja a povestit despre "indiferenta" sa
    nu are rost sa-l repetati/republicati

    http://www.automarket.ro/formula1/vettel-nu-am-nicio-preferin-pentru-coechipierul-din-2014-52071.html
    7 3
  • M-am saturat de ineptiile tale si greselile gramaticale.
    Sa nu o iei in nume de rau ci ca pe o avertizare si sper ca asta te va indemna sa inveti sa scrii corect in lb. romana.

    PS: Ati se scrie impreunat in acel context.
    8 10
  • @@soxy

    nu cred ca fac asa multe greseli gramaticale precum pretinzi ... dar e treaba ta ...
    mersi de corectura ... daca erai o persoana cvilizata te limiteai la atat ... se pare ca nu esti
    nu stiu cine esti nu am nici o treaba cu tine, nici tu nu ar trebui sa ai cu mine ... (nu te impacienta ca am scris "nici o" separat, e negatie dubla, e ok)
    dar se pare ca nu toata lumea a primit o educatie ... pacat.
    nu inteleg lumea de nu se limiteaza la comentat stiri, si se arunca in jigniri ... atat pot unii
    nu te obosi sa-mi raspunzi, nu sunt/suntem curios(i) de ce ai de spus
    5 2
  • soxy, nu-ti bate capul, aici sunt tot soiul de ciudati care bantuie zona, vorbeste de gramatica si el scrie "impreunat", pai mai "literatule"- du-te si mai cumpara-ti cate-o carte si citeste ca vocabularul ti-e la pamant, IMPREUNATULE!
    4 2
  • e normal sa se sature de greselile altora si nu de ale lui, ca pe ale lui nu le vede. E ceva obisnuit ca atunci cand nu ai argumente sa ataci persoana. Unii o lalaie cu gramatica altii au alte metode. Ignore si basta.

    on: e una din acele declaratii subtile. Nu-l reunoaste pe Alonso nici ca fiind locul 2 dupa el. Si nu cred ca ar gresi sa-l considere pe Hamilton dar si pe Rosberg mai buni ca Alonso. Alonso are vise de preamarire din 2006, de 7 (sapte) ani, e spre pensionare, a clacat in 2 din ultimii 3 ani cand putea avea titlul profitand de ghinionul RBR, dar clacheaza in momentele cheie. Vettel a reusit sa se adune si sa piloteze cum a pilotat in ultima cursa de anul trecut desi in primul tur era ultimul iar masina parea ca poate ceda in orice moment.
    5 3
  • Dincolo de polemici Vettel a spus un adevar: Hamilton si Rosberg sunt cei mai apropiati ca valoare coechipieri! Rosberg are cel putin valoarea lui Button daca nu e chiar mai valoros! Daca primii patru piloti sunt considerati de majoritatea a fi Hamilton-Alonso-Vettel-Raikkonen dupa ei urmeaza Rosberg-Button-Webber-Massa! Destul de aproape de acestia ar fi Maldonado, Perez si Sutil iar Hulkenberg si Di Resta cred ca in masini egale ar bulversa ierarhiile primilor 8! Nu-l vad pe Ricciardo pe nicaieri... dar poate dovedeste altceva anul viitor daca va avea o masina Red Bull!
    9 2
  • malesi
    bai ce mai categorii pe criterii de valoare....
    Deja stim ca Perez il bate pe Button. Apoi sa zici ca Massa e cat Rosberg. Pai Rosberg cat si perez ii vad peste Alonso. Oricum, pana nu-i vezi pe aceeasi echipa doar emiti pareri si atat. Dar putem face unele consideratii: Rosberg desi a plecat mai din spate, a fost la doua sec de Ham la final. Pai Alonso era lasat mult in spate de Ham...
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru