Vettel nu renunţă la lupta pentru titlu: "Vom ataca la maxim"

de Daniel Popescu
Joi, 17.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel nu este pregătit să renunţe la lupta pentru titlul mondial, însă admite că în Singapore nu poate spera decât la o clasare pe podium.

Atât timp cât există şanse trebuie să încercăm şi să facem tot ce putem.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Sebastian Vettel ocupă locul trei în clasamentul general la 21 de puncte în spatele lui Nico Rosberg, însă liderul Lewis Hamilton este la 74 de puncte în faţa sa.

Cu numai două victorii în acest sezon, pilotul Scuderiei Ferrari are doar şanse teoretice la titlul mondial, însă este determinat să atace la maxim pentru a-şi îndeplini acest obiectiv.

"Obiectivul pentru campionat este să atacăm la maxim, trebuie să dăm totul pentru a obţine tot ce putem. Evident, Rosberg este mai aproape de noi decât de Hamilton, dar atât timp cât există şanse trebuie să încercăm şi să facem tot ce putem. Totuşi, realistic vorbind, Hamilton este într-o poziţie foarte bună", a declarat el.

Pentru Marele Premiu al statului Singapore, Vettel îşi propune doar o clasare pe podium, însă admite că misiunea va fi una dificilă, mai ales că Williams speră să atingă aici nivelul de performanţă al Scuderiei.

"Întotdeauna suntem suficient de rapizi pentru a fi în primii cinci.

Obiectivul nostru este să fim pe podium, ceea ce este dificil, pentru ca Mercedes are cel mai puternic pachet în acest moment şi, dacă nimic nu merge prost, ei vor avea două monoposturi pe podium. Nu rămâne prea mult spaţiu, dar am fost destul de buni şi de cele mai multe ori am obţinut acel ultimul loc pe podium", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (8)

  • eh, vede si vettel cum e la ferrari ... faci declaratii ca ataci titlul
    6 0
  • ce v-am spus ca va depasi Ferrari pe RBR cand va veni Vettel la Ferrari
    2 5
  • Asta chiar are probleme , Alonso erea mic copil pe linga ce debiteaza asta , Alonso se batea pt locul 1 , asta pt locul 3 , sa fim seriosi
    11 15
  • @ss76

    Alonso se batea pentru locul 1 cand abandona Vettel.
    7 3
  • S-o fi referit la titlul de vice-campion, doar ca a uitat admin-ul sa precizeze asta... sau a facut-o intentionat ca sa para stirea mai mai. ;) Glumesc doar, n-am nimic cu adminul!
    2 0
  • Doamne fereste! Poate daca ii descalifica cumva pe cei de la Mercedes. E prost saracul, momentan e la 3 curse in spatele lui Lewis si el mai spera?!?
    4 1
  • b a c v
    aduna-te inainte de a pune cuvinte in chenar....
    (ptr.76)
    1 1
  • Uriasa diferenta fata de ce spunea cand era la Red Bull si ce spune acum. Alonso chiar conta in lupta pentru titlu. Vettel, doar matematic.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru