Vettel: "Prezenţa lui Alonso nu mă va împiedica să semnez cu Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.05.2011
Sebastian Vettel susţine că şansele sale de a pilota în viitor pentru Ferrari au rămas intacte chiar şi după ce Fernando Alonso şi-a prelungit contractul cu Scuderia până în 2016.

Sebastian Vettel şi-a prelungit recent contractul cu Red Bull Racing până la sfârşitul sezonului 2014, însă a precizat de mai multe ori că nu exclude posibilitatea de a concura în viitor pentru Ferrari, mai ales că este abia la începutul carierei.

Prelungirea contractului lui Fernando Alonso până la sfârşitul sezonului 2016 a determinat presa internaţională să speculeze că un cuplu cu Vettel a devenit foarte puţin probabil, însă germanul susţine că nu ar avea nicio problemă să fie coechipier cu spaniolul.

"Nu am spus niciodată că este imposibil să merg acolo dacă Alonso, Felipe Massa sau oricine altcineva este acolo. Ştiu că o echipă este formată întotdeauna din doi piloţi. Dar nu vreau să ţin capul de afiş, sunt fericit unde sunt acum", a declarat el pentru agenţia de presă SID.

Una dintre opţiuni în cazul incompatibilităţii dintre Alonso şi Vettel ar fi ca actualul campion mondial să ajungă la Ferrari după retragerea spaniolului, însă acesta din urmă nu a exclus ipoteza de a rămâne la echipa italiană şi după 2016.

"Până la sfârşitul lui 2016 voi petrece şapte ani la Ferrari şi poate pentru 2017 pot semna un alt contract cu Ferrari dacă nu sunt prea bătrân şi ei vor fi încă mulţumiţi de mine", a declarat Alonso joi în paddock-ul de la Barcelona.

Via | GMM

Comentarii (12)

  • Vettel
    Seb s-a maturizat, o declaratie extrem de oportuna.
    6 6
  • vettel
    se uita de sus... plus ca mai este si increzut ca orcine il asteapta ca puii de cioara cu ciocurile in sus. Nu zic... merge foarte bine, dar nu stiu la cit de bine ar merge fara implicarea lui Newey. Iar principalul, daca RBR continua in aceeas forma fata de tot plutonul si anume Ferrari, atunci nu vad nicicum o posibila trecere la Ferr. Acum orcine isi doreste sa aiba masina lui (Vettel)... chiar daca n-ar spune in glas.
    6 8
  • Ferrari
    la mclaren nu vrea?
    La Mclaren nu prea vrea nimeni sa mearga..dimpotriva.
    5 1
  • simona
    Vettel
    Vettel are un viitor stralucit in fata, chiar daca va pleca la Ferrari va castiga si acolo titluri mondiale, cat despre cei ce il denigreaza sunt doar niste frustrati de succesul pe care il are acest pilot minunat
    pentru MR.F1:tu chiar esti un cocalar cu burta plina de saorma care habar nu are de F1? esti demn de mila :(
    pentru Ferrari: ai dreptate, cine vrea la McLada? pilotii nu se inghesuie deloc pentru echipa asta, poate vrea MR.F1 =))
    7 13
  • Cit despre titlurile lui Vettel la Ferrari, vom mai vedea...
    Tu daca stii atit de mult F1 fa-ti un site si vei da lectii celor care habar nu au de F1.
    0 4
  • buna
    @simona
    Mclaren alaturi de Ferrari,este una din cele mai ravnite echipe de Formula1,singurul fapt pentru care nimeni nu declara nimic de Mclaren,este ca ei au o linie solida de piloti,asa ca stirea ar fi repede innabusita de fapte,nu vorbe.Daca Ham,ar pleca la Ferrari,Redbull sau alt undeva,atunci doar s-ar putea deschide o asemenea discutie!
    6 2
  • ctlnmihai
    Vettel: "Prezenţa lui Alonso nu mă va împiedica să semnez cu Ferrari @ fan Ferrari
    1.Nu cred că Alonso își va dori vreodată un coechipier la fel de bun ca el..și mă îndoiesc că Vettel își va dori să audă în căști vreodată : Sebastian ,Alonso is faster than you..această declarație cred că e o mică aroganță la adresa lui Alonso.. 2 @ fan Ferrari: Să fiu sincer nici nu mi doresc ca Vettel sau vreun alt pilot să-și exprime măcar dorința de-a veni vreodată la Mclaren..mi-aș dori mai mult ca Mclaren să realizeze monoposturi performante, și Ferrari să rămâna numai cu piloții foarte buni... ar fi interesant un duel monopost performant versus campion mondial....3.Prima parte a comentariului meu este valabilă și pentru declarația lui Hamilton,doar schimbați numele pilotului care a dat declarația...
    3 3
  • Andrei Alexandru
    Declaratii distractive
    Hamilton nu va pleca nicaieri de la McLaren pentru ca este vazut ca preferatul lor iar la orice alta echipa o fie nevoie sa puna mana la munca ceea ce din pacate... nu-i stai in caracter. Hamilton nu este interesat de munca de testare, nu are treaba cu dezvoltarea monopostului dar in schimb este primul la facut reclame cu telefoane. Vettel in schimb este exact opusul si ii place sa ia parte in dezvoltarea monopostului si aici ma refer in general la imbunatatirea monopostului pe stilul lui de condus. Nu cred nici ca Vettel ar pleca de la Red Bull pentru ca lucreaza cu Newey si Horner foarte bine asa cum o facea si Schumacher cu Brawn si Todt. Daca Horner va pleca la o alta echipa (ceea nu cred oricum) sau Newey va pleca atunci este foarte posibil ca si Vettel sa plece. In rest... doar niste declaratii distractive si nimic mai mult.
    4 1
  • alexandra
    MR.F1
    ce ai cu fata?
    ai ceva impotrva femeilor retardatule?
    eu nu sunt ca Simona, care a fost blanda cu tine, iti spun exact cam ce esti si cine te crezi, mai bine ai face un dus ca puti de atata jeg si prostie
    3 9
  • Alo-Vet
    Cel mai bun cuplu din F1. Cu Newey la Ferrari.
    5 2
  • Argumenteza spusele tale la adresa mea ca sa ma conving!
    1 3
  • nu inteleg de ce ar trebui sa revin cu aceeasi rugaminte?...
    nu mai vreau sa am cont pe acest site, sa fie clar! nu are niciun rost...
    STERGE-MI CONTUL, administrator!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru