Vettel: "Red Bull nu va fi afectată de schimbarea regulamentului"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.06.2011
Sebastian Vettel consideră că Red Bull Racing nu va fi afectată de cele două schimbări de regulament programate în F1 în următoarele două săptămâni.

Presa internaţională speculează că Red Bull Racing va fi echipa care va avea cel mai mult de suferit din cauza interzicerii schimbării setărilor motoarelor intre calificări şi cursa şi a eliminării gazelor de eşapament prin deflectorul spate când pilotul nu accelerează.

Cu toate acestea, Sebastian Vettel a minimalizat impactul noului regulament, afirmând că monopostul RB7 are puncte forţe în toate privinţele.

"(Schimbarea regulamentului) nu reprezintă un motiv de îngrijorare pentru mine în mod particular. Cred că monopostul nostru este cel mai bun dintre toate în privinţa conceptului de ansamblu şi prin urmare nu depinde de o singură componentă. Oricine crede că Red Bull va fi cel mai mult dezavantajată va fi surprins", a declarat germanul.

De altfel, Hemult Marko, concultantul Red Bull, crede că cei mai afectaţi vor fi cei de la Renault, care utilizează un sistem de evacuare inovator. În schimb, reprezentaţii echipei anglo-franceze întorc complimentele către Red Bull, considerând că situaţia va sta exact invers.

"Sunt foarte interesat să văd cum va evolua situaţia cu regulamentul redefinit.

În acest moment este dificil că Red Bull obţine totul de la sistemul lor. Vom vedea după schimbarea regulamentului dacă încă mai este cazul", a precizat Nick Heidfeld, unul dintre piloţii celor de la Renault.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • mobius
    cartile sunt facute
    Schimbarile de regulament nu ii vor afecta pe Red Bull, pentru simplul motiv ca vin prea tarziu. Exceptand artificiile pe care le utilizeaza acum si care fac obiectul modificarilor de regulament, Red Bull au un monopost bine facut si doi piloti foarte buni, cu care pot gestiona in favoarea lor urmatoarele etape de campionat.
    11 4
  • Chiar nu se poate face nimic cu reclama la Gillette? E agasanta rau. Macar dati-ne posibilitatea s-o inchidem de undeva!
    5 1
  • m a t a
    reclama
    nu poti citi un text din cauza la reclama aia cu casa voi sunteti chiar disperati
    5 1
  • @dmd: Firefox+Adblockplus+NoScript.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru