Vettel: "Ricciardo se va adapta la Red Bull şi-mi va pune probleme"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel anticipează că noul său coechipier Daniel Ricciardo se va adapta rapid la Red Bull Racing şi că va reuşi chiar să-i pună probleme în timpul sezonului.

Ricciardo nu are experienţa pe care o avea Webber, dar şi-a câştigat locul în echipă şi sunt sigur că îmi va pune probleme.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Daniel Ricciardo are misiunea dificilă de a-l înlocui pe Mark Webber la Red Bull Racing în sezonul următor, iar presa internaţională anticipează deja că va juca rolul locotenentului lui Sebastian Vettel.

Cvadruplul campion mondial are însă cuvinte de laudă pentru australian şi anticipează că acesta îi va pune probleme pe parcursul sezonului după ce se va adapta la noul regulament.

"Evident, sunt multe lucruri noi în acest an şi toată lumea trebuie să se adapteze. Dar sunt sigur că Ricciardo va găsi rapid drumul potrivit: este dificil să-i ofer sfaturi pentru că toată lumea are propriul său stil. Nu are experienţa pe care o avea Webber, dar şi-a câştigat locul în echipă şi sunt sigur că îmi va pune probleme", a declarat el.

Sper să învăţ cât mai mult de la Vettel şi să-l provoc.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
De cealaltă parte a garajului, Ricciardo a admis că nu va avea deloc o misiune uşoară, însă speră să aibă oportunitatea să reprezinte o provocare pentru coechipierul său.
"Sper să învăţ cât mai mult de la Vettel şi să-l provoc", a precizat el.

Ricciardo va fi sub presiunea de a obţine rezultate care să ajute Red Bull să-şi păstreze titlul la constructori, însă fostul pilot David Coulthard, care a îndeplinit şi rolul de consultant al echipei, nu vede lucrurile în acest mod.

"Dacă Ricciardo se ridică la nivelul lui, oamenii vor spune că are un ritm bun. Dacă îl bate, atunci oamenii vor începe să ia notiţe. Aşa că, din multe puncte de vedere, presiunea nu este pe Ricciardo", a precizat scoţianul.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • daci76
    Numai sa indrazneasca lol
    3 6
  • abia astept sa il vad ce poate. poate o sa puna probleme nu se stie (v. motogp: marques peste pedrosa si peste pilotii Yamaha) :) :)
    5 2
  • Marius
    Nu o sa-i puna probleme.
    Cand era Vettel la TR a aratat cate ceva, la Ricciardo nu am vazut sclipiri.
    9 1
  • Ricciardo e limitat. E locotenentul perfect pentru Vettel.

    @ildottore Nu compara motociclismul cu Formula 1. Apoi fara accidentarea lui Lorenzo, Marquez nu mai prindea titlul.
    7 2
  • Daca Marquez nu era penalizat cu steag Negru in australia nu Mai castiga lorenzo! Orcum le-a dat clasa la toti!nu uita ca era Doar un debutant!cu Stil spectaculos de condus asemanator lui stoner!stilul Face diferenta ex:Rossi la ducati nici o victorie!stoner a avut succes si cu ducati si cu honda!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru