Vettel s-a temut că va pierde pole-ul, Rosberg este dezamăgit că nu a reuşit să-l învingă

de Daniel Popescu
Sambata, 21.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a admis că s-a temut că va pierde pole position-ul pentru cursa de la Singapore, iar Nico Rosberg regretă că nu a fost suficient de rapid pentru a-l detrona.

Esential 0.091 secunde a fost diferenta dintre Vettel si Rosberg in calificari
3 este cel mai bun rezultat obtinut de Grosjean in calificari in 2013
Sebastian Vettel a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al statului Singapore după ce a preferat să efectueze un singur tur rapid de circuit.

Pilotul echipei Red Bull a urmărit finalul în faţa televizorului şi a răsuflat uşurat în momentul în care a văzut că Nico Rosberg nu a reuşit să-l detroneze.

"Este un sentiment ciudat să stai în garaj cu două minute înainte de final, este mult mai rău când îi urmăreşti pe ceilalţi şi nu poţi face nimic. Mark Webber a început cu un sector rapid, iar apoi Rosberg şi Romain Grosjean au avut un sector rapid, dar din fericire am fost suficient de puternic pe ultimul sector. A fost un sentiment grozav şi sunt foarte mulţumit de rezultat", a declarat germanul.

Este un sentiment ciudat să stai în garaj cu două minute înainte de final, este mult mai rău când îi urmăreşti pe ceilalţi şi nu poţi face nimic.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Rosberg a ratat al patrulea pole position al sezonului pentru mai puţin de o zecime de secundă şi a admis la final că este dezamăgit că nu a putut câştiga fracţiunile de secundă necesare.

"Vettel a fost rapid tot weekendul.

Am fost foarte aproape şi este păcat, pentru că aş fi putut recupera o zecime de secundă, dar locul doi este un rezultat bun şi ne oferă o bună poziţie de plecare pentru cursă. Suntem încrezători şi cred că este posibil să obţinem un rezultat bun", a explicat pilotul echipei Mercedes.

La rândul său, Grosjean va pleca de pe poziţia a treia a grilei după ce şi-a egalat cel mai bun rezultat în calificări din acest sezon, obţinut anterior pe circuitul de la Hungaroring.

"Monopostul a fost bun astăzi şi, dacă ne uitam la numărul de tururi parcurse în acest weekend, nu este prea rău. Echipa a luat o decizie bună în privinţa strategiei şi este bine să fiu în faţă în acest Mare Premiu", a precizat francezul. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru