Vettel, surprins de dominaţia din calificările de la Interlagos

de Daniel Popescu
Duminica, 24.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a catalogat drept "o mare surpriză" maniera categorică în care a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei.

A fost o mare surpriză şi am fost foarte fericit după calificări.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel are posibilitatea de a-şi trece în cont a noua victorie consecutivă în acest sezon după ce a obţinut pole position-ul în calificările pe ploaie de la Interlagos.

Chiar dacă este la al nouălea pole position al sezonului, pilotul echipei Red Bull Racing susţine că este surprins de diferenţa de peste şase zecimi de secundă care l-a separat de principalul său rival, Nico Rosberg.

"A fost o mare surpriză şi am fost foarte fericit după calificări. Când am ieşit pe circuit am fost surprins de cât de multă apă dispăruse. Am ieşit direct pe intermediare şi am fost capabil să fac imediat un tur foarte, foarte bun. În al doilea tur am încercat să bat timpul şi am fost foarte aproape."

"Am fost foarte bucuros de ambele mele tururi şi surprins de diferenţa. Este grozav ca totul să funcţioneze bine în astfel de condiţii.

Am avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru antrenamente, dar monopostul a fost acolo unde ne-am dorit", a declarat el.

Ultima parte a calificărilor a fost amânată cu 40 de minute după ce Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a considerat că este prea multă apă pe circuit. La reluarea sesiunii, piloţii au constatat că circuitul nu este atât de umed pentru a necesita pneurile de ploaie şi au trecut rapid pe cauciucurile intermediare. 

Comentarii (2)

  • GrosJan
    mai tineti minte gesticulatia aia alonsista gen "le-am inchis gura"? A trecut ceva timp de la calificarile de ieri si niciun comentariu... se pare ca Vettel le inchide gura
    6 6
  • sa vedem pe fraer cand nu mai are masina ,atunci ce mai ziceti?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru