Vettel susţine că îi va fi dor de rivalitatea cu Webber

de Daniel Popescu
Marti, 17.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel afirmă că va duce dorul rivalităţii cu Mark Webber, întrucât australianul este mai bun decât el pe anumite viraje ale circuitelor.

Esential 222 de puncte a castigat Vettel in acest sezon
130 de puncte a obtinut Webber in acelasi interval de timp
Colaborarea dintre Sebastian Vettel şi Mark Webber de la Red Bull Racing a fost plină de evenimente tensionate în ultimii ani, cel mai recent exemplu fiind Marele Premiu al Malaysiei din acest an, acolo unde germanul a ignorat ordinele de echipă şi l-a depăşit pe coechipierul său pentru a obţine victoria.

Cu toate acestea, triplul campion mondial susţine că îi va fi dor de duelul său cu Webber şi îşi justifică afirmaţia prin faptul că australianul este mai bun decât el în anumite viraje ale circuitelor.

"Puteţi să spuneţi ce vreţi despre relaţia noastră, dar până la urmă ne-am împins de la spate unul pe celălalt. Îmi va fi dor de asta. Întotdeauna au există două-trei viraje unde Webber m-a făcut să-mi muşc buza. Încerc să-mi dau seama ce face, iar asta ne ţine suficient de ocupaţi", a declarat el pentru publicaţia austriacă Sportwoche.

Întotdeauna au există două-trei viraje unde Webber m-a făcut să-mi muşc buza.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
În plus, Vettel insistă că relaţia dintre cei doi, deşi văzută drept foarte tensionată din exteriorul echipei, este în realitate cu totul alta. "Chiar dacă din exterior relaţia este perfcepută altfel, a fost important că am fost întotdeauna dornici de succes", a adăugat el.

Webber a decis să se retragă din Formula 1 din lipsă de motivaţie, urmând să participe alături de Porsche în Campionatul Mondial de Anduranţă.

Via Motorsport

Comentarii (9)

  • RIVALITATE? :)) Poate subordonarea lui Webber ;) Bai neamtule "proaspat iesit din ou", invata sa minti ca asa te faci de rasul lumii cuvintele spuse fiind iesite din subconstientul tau!
    20 14
  • sa vedem dc va avea acelasi "relatie" cu Ricciardo ...
    oricum ochii spectatorilor in 2014 vor fi tintiti pe Ferrari si dc Ricciardo il va "bate" pe Vettel ... nu o sa observe nimeni ca lumea se va preocupa cu Kimi si Alonso ... sau Alonso si Kimi :)
    15 9
  • "Do something!!!" :))) Sigur ii va fi dor.
    8 7
  • Cel mai mare "punct slab" al lui este ca nu stie sa piarda, se crede cel mai bun si cand pierde vre-un pol da vina pe vant....vreau sa-l vad cum gestioneaza el situatia atunci cand nu are cea mai buna masina.
    13 8
  • GrosJean
    Daca-i era dor de rivalitate s-ar fi dus la Ferrari in locul lui Massa sau ar fi convins echipa ca-n anul viitor sa concureze cu Raikkonen, dar... imaginea si-a spus cuvantul, vitelul nu mai are sanse sa minta orice ar spune.
    14 9
  • ipocrit
    Era mai credibil daca tacea din gura, dar ipocrizia nu se dezminte, e la ea acasa, scoala Marko.
    6 2
  • Unii nu stiu sa scrie si vorbesc de Vettel. Daca nu v-ati dat seama, omul e ironic! Cu ce l-a subordonat Vettel pe Webber? Ca i-a facut cadou victoria in 2011 la Interlagos, sau cand a abandonat in Turcia in 2010 din cauza lui? Daca Webber era asa valoros, de ce n-a castigat nicio cursa pana-n 2009?
    8 12
  • @91schumi06
    Intrebarea ta este stupida, sincer. Tu compari RedBull din anii 2005-2008 cu STR-ul lui Vetel din aceeasi perioada?Sincer, esti un induiosator fan vetel dar cam o incalci. Cadouri i-a facut doar Webber, incepand cu aripile luate de la el pt championul care si-o strica pe-a lui, iar in Turcia stie toata lumea cine gafat si cine a zbierat dupa.
    10 4
  • Singaporezul
    Daca nu era Vettel in echipa cu Webber RBR nu castigau nici un titlu,pt. ca Webber este un pilot mediocru si a fost tratat ca atare,asta e adevarul si e bazat pe dovezi(rezultate).
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru