VIDEO: Accidentul lui Kubica, reconstituit pe calculator

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.02.2011
Accidentul suferit de Robert Kubica într-un raliu din Italia a fost reconstituit prin intermediul tehnologiilor computerizate pe baza declaraţiilor făcute de copilotul sau.

Comentarii (7)

  • doar nesansa a facut ca accidentul sa decurga in acest mod, cu glisiera ce patrunde in habitaclu. Altfel ar fi fost un simplu accident, fara urmari prea grave. Poate ca producatorii de automobile ar trebui sa priveasca securitatea si din acest punct de vedere, un habitaclu rezistent si la intepare nu doar ce absoarbe energia de inpact si nu se deformeaza prea mult.
    30 0
  • sunt de acord. In cazurile lui Senna, Massa, Kubica a fost vorba de acelasi lucru: o piesa a masinii sau din mediul inconjurator ce perforeaza casca sau habitaclu.
    21 0
  • .........
    Fara cuvinte. Cu toate ca pot spune ca a fost ghinionist din cauza accidentului, acum dupa ce am vazut reconstituirea pot spune ca a fost de asemenea si destul de norocos. Practic, putea fi si mai rau. Oricum, bafta multa si recuperare deplina!
    13 1
  • Noroc este cand castigi la loto. Asta e doar ghinion. Ca putea fi mai rau ... da.
    12 0
  • tech_nich
    Catastrofa...
    ...inmarmuresti cand realizezi, ce poate insemna pe "viu" un astfel de eveniment: c a t a s t r o f a!
    Urari de insanatosire grabnica si nutresc sa revina (curand), pe cat posibil! Si un inlocuitor pe masura!!
    8 2
  • ce biserica?
    La fel cum vazusem si pe video, nu a lovit nici un zid de biserica ci a derapat in curba. Nu ca ar conta foarte mult chestia asta
    11 0
  • s-a mai intamplat
    Acum ceva timp, pe Valea Oltului, cu o persoana omorata de glisiera de pe marginea drumului, tot asa a perforat masina si pasagera :(. Parca parapetii trebuiau sa te protejeze...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru