VIDEO: Conferinta de presa a lui Michael Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.08.2009
Automarket va prezinta conferinta de presa sustinuta miercuri de Michael Schumacher, in care germanul explica motivele pentru care nu poate reveni in Formula 1.

Michael Schumacher a confirmat ca nu este capabil sa revina in Formula 1 la Marele Premiu al Europei din cauze medicale, septuplul campion mondial avand in continuare probleme la gat in urma accidentului de motocicleta suferit in luna februarie.

Germanul a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a explicat pe larg in fata jurnalistilor motivele care au dus la aceasta decizie, vorbind si despre posibilitatea de a reveni in Formula 1 cu o alta ocazie.

Iata un material video cu declaratiile facute de Schumacher in fata camerelor de luat vederi:

Comentarii (4)

  • guawar
    THE BEST FOREVER
    SCHUMI o sa revina doar pentru fani...probabil in 2010
    0 0
  • rayn380
    ;))
    guano, in locul tau mai bine m-as duce mai bine sa fac altceva decat sa stau sa ascult si sa "cred" minciunile gogonate pe care le arunca astia de la Ferrari si aici ma refer la tine fiindca de cand si-a anuntat "zeul" schumi, revenirea, erai cel mai bengos de pe aici, ii scuipai pe toti in fata de ceea ce va face zeu' la revenirea sa, nu mai puteai de umflat in pene ce erai, acu te-ai dezumflat repede la fel ca un balon si la fel cum a fost aceasta mare tevatura, care a fost un MARE FIS.....:)) dream ferrari boy...:))
    0 0
  • Schumi
    LA felul cum te exprimi, cred ca tu ar trebui sa te duci sa faci altceva. Ce ma enervati voi astia care ii judecati pe toti prin prizma gandirii noastre balcanice infecte. Credeti ca toti se preteaza la "furtisaguri" si "tzepe" pentru ca la noi se face asa. Reveniti-va, nu toata lumea e asa de jalnica
    0 0
  • guawar
    VIDEO Kimi Raikkonen, asa cum nu l-ati mai vazut
    http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-6044062-video-kimi-raikkonen-asa-cum-nu-ati-mai-vazut.htm
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru