Video: Cum decurg lucrările la modernizarea circuitului din Mexic

de Daniel Popescu
Marti, 27.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Postul de televiziune Sky Sports a realizat un reportaj despre modul în care decurg lucrările la modernizarea circuitului Herman Rodriguez, care va găzdui Marele Premiu al Mexicului.

Mexic va reveni în acest an în calendarul Formulei 1 prin intermediul unei curse care va avea loc în 1 noiembrie pe circuitul Herman Rodriguez.

Până în 1991, Mexic a găzduit curse pe acelaşi circuit, însă acesta are nevoie de îmbunătăţiri semnificative pentru a se ridica la înălţimea standardelor din Formula 1. Potrivit lui Christian Epp, unul dintre directorii companiei lui Hermann Tilke care se ocupă de modernizare, lucrările sunt în grafic.

"Demolarea piturilor este completă. Am finalizat jumătate din construcţie în acea zonă, iar 60% este gata. În prima parte a lunii martie vom turna asfaltul, proces care se va termina la sfârşitul lunii iulie. Atacăm pe mai multe fronturi şi ne simţim confortabili în privinţa termenelor limita", a declarat el pentru agenţia de presă EFE.

Postul britanic de televiziune Sky Sports a realizat un amplju reportaj despre modul în care decurg lucrările la îmbunătăţirea circuitului Herman Rodriguez.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru