VIDEO: Domenicali analizează strategia de la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.11.2010
Stefano Domenicali explică strategia pe care a adoptat Ferrari în Abu Dhabi şi care a influenţat decisiv soarta campionatului.

Comentarii (8)

  • ctlnmihai
    Domenicali analizează strategia de la Abu Dhabi
    Sincer să fiu nu înţeleg ce mai este de analizat..
    4 4
  • traduceti va rog reportajul
    cind pot vedea reportajul tradus?...faceti macar o subtitrare..ceva
    5 1
  • analiza
    Ar trebui sa angajeze un strateg de cursa.
    6 0
  • ctlnmihai
    analiza
    domenicalli a mulţumit fanilor ptr. susţinere ..cuvinte puţine despre strategie .. s-a referit la faptul că s-a gândit mai mult la marcarea lui webber ,la gestionare gumelor, a multumit lui Alonso ptr. performanţa lui şi sincer să fiu ultima întrebare a fost cea mai interesantă cea cu privire la dezvoltarea monopostului ptr. 2011 ţinând cont că atât Red bull şi Mclaren s-au luptat până la final...
    5 1
  • Ana si Liza
    Calderoli cere demisia lui Montezemolo, afimand ca presedintele Ferrari este vinovat pentru esecul de la Abu Dhabi si nu mai are ce cauta la Maranello. Incep sa cada...usor, usor.
    4 1
  • ctlnmihai
    ally_great
    Montezemelo nu va pleca.. se pare că numai Chris Dyer..după unele zvonuri..deşi cred că până la urma nu va pleca nimeni..părerea mea
    1 1
  • mobius
    Ferrari dupa Todt
    Foarte bine punctat, dupa comportamentul lamentabil al intregii echipe Ferrari, in ultima cursa, Domenicali nu putea sa vorbeasca decat de Ana si de Liza. Sunt sigur ca nu este strain de ce s-a intamplat in culise in ultima cursa si oricum este raspunzator de proasta strategie a echipei pe tot parcursul sezonului, dar si de scandalul ordinelor de echipa in care a fost implicata echipa. Este posibil ca de data aceasta sa fi fost vorba de ordine de echipa care chiar au alterat rezultatele. Foarte probabil vor cadea niste capete, Domenicali, Massa, inginerul sau de cursa.
    0 0
  • Cred ca e timpul si a venit si preilejul oprtun ca Domenicali sa fie reciclat. Asta ar da o sans apentru ceva serios la Ferrarai si un proiect care sa il puna in valoare pa Alonso care e in stare sa le mai aduca inca niste titluri mondiale.
    Sper sa nu inceapa din nou sa lucreze la factorul politic , asa cum inteleg italienii sa faca , ci sa puna mana "pe lopata" si sa inceapa sa faca treaba.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru