VIDEO: Domenicali: "Ferrari a luptat pentru victorie în Canada"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.06.2010
Stefano Domenicali este bucuros că Ferrari a revenit în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Canadei, chiar dacă Felipe Massa a dezamăgit.

Comentarii (7)

  • Ferari?! Victorie?!
    Care victorie? E adevarat ca au castigat odata la boxe, dar pe circuit nu prea s-au luptat pentru victorie (bineinteles ca vorbim doar de Alonso ca celalalt "pilot" a fost cam de nivelul Lotus-ului
    15 4
  • iulian
    DRAKo
    din toata intelepciunea pe care o ai atata ai stiut sa spui?normal atata te duce capul
    6 10
  • diesel08
    drako
    Ceva spui tu acolo:)..dar hai sa mai vedem curse;)
    8 8
  • domenicali
    Frectie la un picior de lemn.Mai e mult pina departe.Noroc cu Alonso,ca altfel nu luau puncte.Domenicali, lasa-ne si tu si Massa !!!
    7 2
  • Ferrari
    Cu exceptia ca sunt fan Alonso,Ferrari ca sa viseze la victorii trebuie sa faca update-uri majore la fiecare cursa ,si tin sa spun ca multi nu au inteles acest subiect,se referea la faptul ca scopul lor a fost sa lupte pentru victorie(locul 1)dar nu prea a fost asa.Cred ca fara Alonso echipa nu s-ar fi dscurcat cu Massa in frunte .
    6 0
  • Massa
    Monopostul Ferrari nu e asa lent pe cat credeti. Massa a avut 2 incidente in cursa:

    1. La start cu Force India
    2.Aproape de final cu MSC

    Ambele incidente au fost urmate de intrari la pit unde s-a schimbat de fiecare data nasul monopostului, asta insemnand cel putin 15 sec suplimentare fata de schimbul pneurilor. Deci in concluzie daca faci asemenea gafe, e normal sa termini in rand cu Lotus chiar daca ai o masina buna.
    2 1
  • Ferrari-dezvoltari
    Ferrari va reveni in lupta pentru victorii. Au avut o evolutie a monopostului ceva mai lenta, sa nu uitam problema cu motoarele, acel F-duct care a incurcat putin socotelile scuderiei, acum sunt in linie dreapta cu dezvoltarea, sper ca versiunea "B" sa aduc sporul de performanta asteptat. Monopostul se comporta f bine in cursa, acele 0,7 secunde asteptate de la noua versiune ar trebui sa-i duca sus in calificari. In testele din tunelul de vant rezultatele sunt apreciabile iar echipa e optimista. Ramane de vazut la Valencia. Competitia e mai stransa ca niciodata asa ca nu va fi usor. Succes.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru