VIDEO: Ferrari analizează rezultatele de la Spa-Francorchamps

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.08.2010
Stefano Domenicali admite că este dezamăgit de rezultatele obţinute în Marele Premiu al Belgiei, însă este încrezător că Ferrari poate reacţiona rapid.

Comentarii (3)

  • lipseste ceva
    Lipseste din analiza amanuntul cu manevrele lor tactice care nu le ies nici cum.
    Se disuta ca Alonso a iesit pe 10 in Q 3 fiindca avea masina setata pentru ploaie. Au vrut sa fie smecheri si...... (Ca Redbull in Canada)
    Daca tot vroiau sa fie smecheri, de ce nu l-au scos pe Massa la schimbat gumele de ploaie cu un tur inaintea lui Hamilton. Sigur l-ar fi aruncat pe primul loc.
    Nu la masina sunt problemele, nici la piloti, este o problema, doar s-a auzit si in germania.
    Eu l-as fi executat pe desteptul ala care vorbeste la radio astfel incat toti sa inteleaga ca vorbesc cu dublu interes.
    Montezemolo si Domenicali aici ar trebui sa fie atenti.
    Uite cum se simte lipsa lui Jean Todt.
    6 0
  • himere
    popicul are dreptate ,problema Ferrari este la organizare si cum ei nu realizeaza acest lucru anul acesta ar trebui sa fie fericiti daca termina pe locul doi . Au inertia foarte mare si nu pot sa se adapteze in functie de realitatile din momentele cheie. Chiar si in problema ptr. care vor fi judecati in Septembrie , cred ca si fiul meu care are 13 ani gasea o solutie mai fericita ptr. a da ordine de echipa (parca au facut-o intentionat , cred ca sunt masochisti , le place sa-si faca rau cu mana lor). Eu am avut impresia ca la aceasta cursa si Mc Laren i-a sugerat lui Button ce trebuie sa faca , dar mult mai elegant.
    Tin cu Ferrari dar anul acesta m-au dezamagit , parerea mea este ca este un an ratat ptr. ei. Au nevoie de un "Jean Todt"
    5 0
  • Domenicali
    Omul asta nu prea are ce cauta acolo. S-a vazut anul asta cat au pierdut numai pe strategiile echipei. Sub orice critica.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru