VIDEO: Ferrari, ingrijorata de problemele de fiabilitate

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.04.2010
Ferrari a admis prin vocea sefului Stefano Domenicali ca este ingrijorata de problemele de fiabilitate ale echipei din primele trei curse ale sezonului.

Comentarii (9)

  • rog raspuns
    Dupa primele 2 etape eram in primii 100 in F1CHAMP. Am semnalat o problema: nu se pot seta toate cele 5 echipele o data (decat cate o echipa inaintea fiecarui eveniment), si nu am punctat decat in antrenamentele 1 si 3 in ultima etapa pentru ca nu pot sta inaintea fiecarui eveniment sa setez echipa. Am presupus ca nu am instalat in calculator programe adecvate (cu toate ca la primele 2 mari premii mergeau setate toate cele 5 echipe). Am fost la altcineva pe computer si am gasit aceleasi probleme. Tin sa precizez ca nu concurez pentru premii ci doar pentru spiritul de competitie. Va rog sa confirmati daca e asa sau nu, poate asa trebuie sa functioneze.
    1 3
  • confirmare
    as dori un raspuns si de la ADMIN.
    2 2
  • @sherlock
    Conform regulamentului, poti stabili oricand team-ul complet de piloti si echipe pentru toate cele 5 evenimente oficiale. Nu este nevoie sa astepti incheierea unui eveniment oficial pentru a alcatui echipa pentru urmatorul eveniment.

    Pentru a participa in F1 Champ nu iti trebuie probgrame aditionale, ci numai plug-in-ul Flash, pe care sunt sigur ca il ai din moment ce poti stabili echipele.

    Pana acum nu s-a mai plans nimeni de o astfel de problema.
    3 1
  • Ferrari, ingrijorata
    ... pai nu mai inteleg. Pana acum au declarat ca succesul echipei este in fiabilitatea ei iar acum sunt ingrijorati?!? Dupa acest declaratii incep sa fiu ingrijorat si eu :).
    5 2
  • salutare
    "inceputul de campionat e cum e,dar sa vedeti sfarsitul!La problemele de fiabilitate pe care le-a avut atat RedBull,cat si Ferrari nu as fi deloc suprins daca la sfarsitul campionatului McLaren,Mercedes si Force India vor fi pe primele de 3 pozitii ale clasamentul!",asta am scris ieri dupa cursa.
    Unii dintre fanii Ferrari,imi tot spun de cateva luni ca sunt pe langa acest sport,ca fac comentarii de tot rasul,insa se pare ca nu doarr eu fac aceste comentarii.Si persoane avizate si cu mult mai multe informatii decat noi,le fac si spun acelasi lucru,asa ca nu va mai grabiti.Oricum campionatul e lung si este evident echilibrul intre echipele de top!!!
    6 5
  • Campionat
    Daca acum masina Red Bull este fara doar si poate cea mai rapida, cei de la Ferrari si McLaren (care au declarat deja ca pregatesc elemente 100% aerodinamice chiar din China) au resursele necesare de a se lupta cu ei. Conteaza doar modul in care sunt gestionate. Nu uitati ca anul trecut McLaren, impreuna cu Force India au semnalat cele mai multe imbunatatiri pe tur fata de debutul de sezon.
    5 5
  • mad79 - Echilibru sau Dezechilibru
    Dupa cum se vede la avatar... nu sunt fanul Ferrari insa nu pot sa nu-mi exprim parerea de rau ca astfel de probleme de fiabilitate ne fac un mare deserviciu noua fanilor, care in loc sa vadem dueluri pe pista vad 2-3 minute cu masini abandonand (vezi RedBull si Ferrari) cand altfel ar sta lucrurile daca lupta s-ar da pana la linia de sosire. Nu e un lucru placut sa vezi echipele adverse celor pe care ii sustii cum dispar din cursa, pentru ca oricat de fani infocati ar fi unii, nimeni nu ma poate contrazice ca e o bucurie mai mare o victorie in fata unui rival pana la linia de sosire decat o lupta in care cel pe care i-l sustii trece singur si nestingerit linia de sosire pentru ca ceilalti au abandonat. Ne asteptam la victorii care au la baza un spectacol, pentru ca eu sincer, spre deosebire de altii, nu am avut nici o bucurie vazandu-l pe Alonso abandonand.
    Insa, inclin sa cred ca motoarele Mercedes vor face diferenta in economia campionatului si din cauza unor probleme de genul fiabilitatii, s-ar putea ca lupta la varf sa se dea intre cel putin 2 echipe motorizate de nemti cu sanse mari sa castige campionatul. Cea de a treia eventual a patra va avea un avantaj de performanta insa multe puncte pierdute din cauza abandonurilor. Rosberg nu a a vut nici un abandon, nu a impresionat, insa e la 4 puncte de lider. Asta este argumentul meu la ce am scris mai devreme.
    9 3
  • salutare
    de acord cu tine Schubler!
    4 2
  • fiabilitate-din putul gindirii
    Si cind te gindesti ca cineva ii ducea grija lui Newey ca nu face masini fiabile,ca nu a verificat piulita personal,ca nu a verificat bujia inainte de cursa.Uite ca nici ,,La Rosa" nu se dezminte si ne arata ca mai e mult pina departe.Nimic nu e sigur in formula 1,si ghinionul nu stii cind te paste.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru