VIDEO: Ferrari, precauţi înaintea cursei din Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Stefano Domenicali, Felipe Massa şi Fernando Alonso îşi împărtăşesc opiniile despre Marele Premiu al Ungariei din acest weekend.

Comentarii (13)

  • Hmmm
    Acum l-au pus pe Massa primul sa dea interviul sa nu zica lumea vezi Doamne ca el e pilotul nr. 2 doar e egalul lui Alonso ce naiba. Pana acum Alonso aparea primul..
    8 10
  • rayn380
    ....
    Ce-mi plac pozele de grup pe care cei trei le fac mai tot timpul, cu sefutzu Domenicali in mijloc si cu fatza aia de tocilarul clasei...>:)

    Stau aliniati si drepti mai ca la scoala in clasele primare atunci cand profu de sport ii aliniaza pe toti elevii unei clase in spatele unei linii albe, pregatindu-i si oferindu-le sfaturi despre ce urmeaza sa faca.

    Deci, drepti, pieptul scos in afara, mainile intinse de-a lungul corpului samd :D

    Cu acest interviu, tot incearca sefutzu sa mai dreaga busuiocu, poate poate mai uita lumea de marsavia pe care au facut-o cu un weekend in urma....Jenant....
    11 17
  • rayn380
    ....
    Merci AM pentru "curatenie"......
    1 5
  • ctlnmihai
    Ferrari, precauţi înaintea cursei din Ungaria
    One big happy family...simulanti in cursa ,simulanti in fata presei...N-au stilul celor de la Mclaren...
    2 3
  • ctlnmihai
    Ferrari, precauţi înaintea cursei din Ungaria
    Nici macar in ceea ce priveste PR-ul..
    2 3
  • @rayn380
    Eu in locul tau as ruga AM sa "curete" si 28.07.2010 (16:48) ... pentru ca este "no comment"
    2 1
  • "sefutzu Domenicali"
    ...am vazut si postari mai reusite din partea ta @rayn:)..Massa apare primul pentru ca e vorba de o aniversare cu o semnificatie deosebita, Budapesta anul trecut, a fost aproape de o tragedie..
    2 2
  • ctlnmihai
    diesel08
    Daca as fi fost in locul lui Massa n-as fi acceptat lucrul asta.. Din nou dovedeste ca n-are pic de demnitate si ca intr-un fel isi merita soarta ..
    1 2
  • Diesel
    Mihai
    Da, dar nu esti in locul lui Massa, nu-i asa?:)
    3 1
  • ctlnmihai
    Diesel
    Sincer nici nu mi-as dori.. Si in plus imi place F 1 doar ca sport..Eu am viciul bauturii si de aceea nici nu mi-am luat pana acum permisul . Cand e sa merg in afara localitatii folosesc microbuzul.. e mai sigur.. daca e sa mi se intample ceva mie atunci nu voi fi singur....
    2 1
  • Diesel
    :)
    0 2
  • rayn380
    ....
    Guys, nu pot fi serios tot timpul, mai am si eu momentele mele de "evadare" , daca le pot numi asa...:)..Anyway, eu cred ca toti avem dreptul de a ne expune parerea mai mult sau mai putin obiectiva(subiectiva), legata de un anume eveniment sau interviu(or whatever) ce tine de lumea F1, pe acest site dedicat.....asa ca nu mai dati cu pietre-n mine, fani rosii...Nu-mi place(nu ma pot abtine) cand cineva se ia de mine fara ca eu sa fi comentat ceva urat legat de acel cineva. Pur si simplu imi expun propria parere despre ceea ce este legat de F1, fie ca anumite persoane sunt sau nu de acord cu ceea ce comentez
    1 3
  • ctlnmihai
    off topic
    Massa a declarat ca nu-l va mai lasa pe Alonso sa-l depaseasca in Ungaria.. Chiar e comic....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru