VIDEO: Mercedes dezvaluie detalii despre sistemul KERS

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.08.2009
Mercedes a prezentat o serie de amanunte inedite despre sistemul KERS dupa ce McLaren a obtinut in Marele Premiu al Ungariei prima victorie din acest sezon.

Debutul de sezon a fost unul mai putin fericit pentru detinatoarea titlului mondial, McLaren scufundandu-se in anonimat in primele curse ale acestui an.

Totusi, in timp ce Brawn GP si Red Bull Racing isi imparteau victoriile pe pista, inginerii McLaren au muncit intens pentru imbunatatirea performantelor, iar rezultatele au inceput sa apara in ultimele doua-trei curse.

Progresele anglo-germanilor au culminat la Marele Premiu al Ungariei, cand Lewis Hamilton a trecut primul linia de sosire dupa o cursa dominata integral. Unul dintre factorii care a contribuit la performanta campionului mondial a fost sistemul KERS, acesta oferindu-i pilotului britanic ocazia de a avea un start lansat in cursa.

Modul de functionare al sistemului KERS furnizat de Mercedes si cateva aspecte inedite despre aceasta tehnologie sunt prezentate in cadrul materialului video de mai jos:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru