Video: Rosberg a urcat cele 88 de etaje ale Turnurilor Petronas

de Daniel Popescu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg s-a antrenament pentru Marele Premiu al Malaysiei într-un mod inedit: a urcat pe scări toate cele 88 de etaje ale Turnurilor Petronas din Kuala Lumpur.

Nico Rosberg a ales o metodă inedită de a-şi testa capacitiatea fizică înainte de Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Germanul a urcat pe scări toate cele 88 de etaje ale unuia dintre turnurile Petronas, acolo unde are sediul central Petronas, furnizorul de carburant al echipei Mercedes. La capătul celor 2170 de trepte urcate, Rosberg a avut parte de o privelişte spectaculoasă asupra oraşului malaysian. 

Comentarii (3)

  • Chit ca nu sunt fan mercedes dar asa as vrea sa il bata nico pe ham...bineinteles dupa seb:)))
    6 5
  • f1 delusion
    rosberg se plimba, hamilton isi cumpara un LaFerrari.
    chestia e ca nu stiu cum a reusit s.o faca hamilton, ca ferrari anuntau ca scot la vanzare 499 de modele, care deja au fost vandute. poate ca daca te cheama hamilton ai prioritate sau poate nu e nici o smecherie cu exclusivitatea aia, si e doar o idee de marketing. pe de alta parte, nici nu cred ca are hamilton 5 ferrariuri, asa cum se vorbea ca ar fi necesar sa ai ca sa.ti dea un laferrari.

    e o mare diferenta intre cei doi. hamilton e un cocalar exceptional al formulei 1, mai ales cand il vad cu zgarda aia la gat.
    sper ca nicusor sa ia titlul anul asta. :P
    5 5
  • daca nu poate sal bata pe ham atunci sa urce turnurile
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru