VIDEO: Schumacher aspira la un nou titlu mondial

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.01.2010
Michael Schumacher spune ca titlul mondial reprezinta singurul sau obiectiv pentru sezonul 2010, insa admite ca indeplinirea acestuia va fi dificila.

Mercedes GP a prezentat luni noile culori ale monopostului pentru sezonul 2010, iar Michael Schumacher si Nico Rosberg au profitat de aceasta ocazie pentru a-si dezvalui propriile sentimente pentru acest an.

Michael Schumacher este incantat de revenirea la Mercedes GP, intrucat si-a inceput cariera in sporturile cu motor la constructorul german, si spune ca singurul sau obiectiv pentru 2010 este titlul mondial. De cealalta parte, Nico Rosberg este onorat ca va fi primul pilot care va urca la volanul noului monopost W01 in 1 februarie pe circuitul de la Valencia.

Via | Mercedes GP

Comentarii (3)

  • schumi
    Daca masina e rapida si fiabila iar Schumi a ramas acelasi, atunci el e principalul favorit la titlu.Personal vad o lupta in 3:Schumi vs.Vettel vs.Hamilton
    0 0
  • Frustrare,
    este cu siguranta, sentimentul pe care Nico Rosberg il traieste in aceste momente si eu personal il inteleg foarte bine. Este o lovitura sub centura pe care echipa Mercedes GP si Ross Brawn i-au pregatit-o cu multa perfidie. Aspiratiile sale spre performante superioare sunt spulberate, fiind din start condamnat sa fie cel mult al doilea. Chiar daca va fi mai bun decat Schumacher, nu va avea voie sa o dovedeasca, ordinele de echipa fiind clare. Egalitatea dintre piloti, la Ross Brawn este doar la modul declarativ. Pacat, Schumacher, cu voie sau fara voie distruge o noua cariera ce promitea sa fie de top.
    0 0
  • Tinta
    Nu cred ca echipa Mercedes are acum un pilot nr 1. Ar fi gresit din partea lor sa faca asta cu atat mai mult cu cat Schumi vine dupa 3 ani de pauza. Rosberg este un pilot care stie ca echipa ii va da cat poate duce. La fel si Schumi. Pana acum Rosberg a fost mai mult un pilot de calificari ceea ce inseamna ca poate incepe cursa, destul de des, inaintea lui Schumi. Totul va depinde de el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru