Villeneuve: "Alonso şi Raikkonen, favoriţi la titlul mondial"

de Daniel Popescu
Joi, 04.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jacques Villeneuve consideră că Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen au cele mai mari şanse la titlul mondial în acest sezon.

Fostul campion mondial Jacques Viilleneuve anticipează o luptă în doi pentru titlul mondial din acest sezon, însă în mod surprinzător liderul Sebastian Vettel nu se numără printre preferinţele sale.

În schimb, canadianul mizează pe Kimi Raikkonen, care a câştigat într-o manieră impresionantă cursa inaugurală de la Melbourne, şi Fernando Alonso, care a obţinut doar 18 puncte în urma abandonului suferit la Sepang.

"Înainte de Australia am spus că Alonso şi Lewis Hamilton vor lupta pentru titlu, dar acum aş paria totul pe spaniol şi pe finlandez (n.r - Raikkonen)", a declarat el pentru publicaţia franceză AutoHebdo.

Urmareste Automarket
Unul dintre motivele pentru care Villeneuve îl creditează cu mari şanse la titlu pe Alonso este legat de revenirea în forţă a lui Felipe Massa, care a câştigat deja 22 de puncte şi care, în opinia canadianului, l-ar putea ajuta decisiv pe coechipierul său să-şi îndeplinească obiectivul.

"Acesta ar putea fi anul Scuderiei Ferrari.

Monopostul este rapid, chiar dacă poate este puţin mai dificil de pilotat. Poate în acest an va avea şi sprijinul lui Massa", a mai precizat el.

Via GMM

Comentarii (6)

  • FORTA FERRARI!
    36 28
  • dadica
    kimi e mai bun!!!
    26 33
  • intotdeauna a fost mai bun
    24 32
  • Si webber e pilot nr1 la rbr...
    32 17
  • nu te zbate, te sunam noi
    12 27
  • Vettel
    Visati linistiti copii. Va dau fum...
    10 29

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru