Villeneuve nu este in atentia echipei Lotus pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.12.2009
Jarno Trulli este favorit sa concureze pentru Lotus in sezonul urmator, insa echipa a exclus posibilitatea ca Jaques Villeneuve sa revina in Formula 1.

Linia de piloti a echipei Lotus F1 Racing pentru sezonul 2010 este in continuare incerta, insa seful Tony Fernandes a lamurit cateva aspecte esentiale in privinta candidatilor.

Malaezianul a confirmat ca Jarno Trulli este unul dintre pilotii pe care echipa ii are in vedere, un alt nume pe lista celor patru candidati fiind cel al conationalului sau Fairuz Fauzy.

Pe de alta parte, oficialul a exclus posibilitatea ca Jaques Villeneuve, campionul mondial din sezonul 1997, sa isi faca o revenire de senzatie in Formula 1 alaturi de Lotus. "Avem patru piloti la care ne uitam si sper ca in doua saptamani sa fim capabili sa anuntam linia de piloti", a declarat Fernandes in cadrul unui interviu acordat agentiei de presa Reuters.

Anterior, presa internationala a speculat intens ca Villeneuve este in negocieri cu Lotus pentru a reveni in Formula 1. Dupa cucerirea titlului mondial in 1997, canadianul a intrat intr-un con de umbra la BAR (1999-2003), Renault (2004), Sauber (2005) si BMW-Sauber (2006), retragandu-se ulterior in Campionatul Nord-American de Turisme (NASCAR), unde nu a reusit insa sa impresioneze.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • OFF..
    Sal,ma nene m-am cam saturat sa vad anumite stiri din partea presei internationale anumite informatii nesigure si date la misto.Referitor la Jaques Villeneuve eu zic ca ii sta mai bine pe tusa ,ptr ca un pilot are vremea lui de glorie .Iar Jarno Trulli este mult mai capabil sa faca fata la o echipa noua ,avand o experientza mult mai clasata decat Jaques.O zi buna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru