Virgin introduce un update aerodinamic major la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Virgin Racing a anunţat că va introduce un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend.

Virgin Racing este una dintre cele trei noi echipe acceptate în Formula 1 în acest sezon, iar echipa magnatului Richard Branson nu a obţinut până în prezent rezultate satisfăcătoare.

Singura consolare a britanicilor este că au fost mai rapizi decât rivalii de la Hispania Racing, însă aceştia speră ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu cursa de la Silverstone din acest weekend.

Prin vocea directorului tehnic Nick Wirth, Virgin a anunţat că va introduce un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al Marii Britanii, dezvoltat integral prin tehnologia CFD (Computational Fluid Dynamics), aşa cum a fost construit întregul monopost.

"Ne-am concentrat pe obţinerea unui pas major în performanţa aerodinamică a monoposturilor prin intermediul procesului nostru unic de dezvoltare integral digital. Aşteptam cu nerăbdare să vedem progresele, întrucât acest update reprezintă o schimbare semnificativă a multora dintre caracteristicile monopostului.

Inginerii şi piloţii au fost ocupaţi în simulatoare pentru a înţelege schimbările setărilor ce vor fi necesare pentru a obţine ce este mai bun de la noul pachet", a declarat britanicul în cadrul unui preview al echipei Virgin Racing pentru Marele Premiu al Marii Britanii.

Via | Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru