D'Ambrosio va utiliza un şasiu de rezervă în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.06.2011
Jerome D'Ambrosio va concura în Canada cu un şasiu de rezervă în urma accidentului suferit vineri în antrenamente.

Jerome D'Ambrosio a avut parte de un accident major în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al canadei, după ce a pierdut controlul volanului în virajul patru şi s-a izbit de zidurile de beton de pe marginea circuitului.

Belgianul nu a suferit nicio rană, însă în urma impactului legăturile nasului monopostului cu şasiul s-au deteriorat şi nu pot fi remediate de mecanici. Din acest motiv, Virgin Racing va fi nevoită să construiască un nou monopost pe baza unui şasiu de rezervă în perspectiva participării lui D'Ambrosio în restul weekendului.

"Din păcate, accidentul lui D'Ambrosio necesită o schimbare de şasiu din cauza defecţiunilor majore suferite la îmbinările nasului, iar aceasta muncă ne-a luat o mare parte din noapte", a explicat John Booth, şeful echipei Virgin Racing.

Potrivit regulamentului FIA, un pilot nu poate utiliza o maşină de rezervă într-un weekend, însă echipa poate construi un nou monopost pe componente pe baza unui şasiu de rezervă.

Via | Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru