Virgin vrea să-şi schimbe numele în Marussia în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.11.2011
Virgin Racing intenţionează să-şi schimbe numele în Marussia începând din sezonul 2012, potrivit publicaţiei britanice The Times.

Virgin Racing, una dintre cele trei echipe care a debutat în Formula 1 în sezonul 2009, speră să-şi schimbe numele începând din sezonul următor.

Potrivit unor surse citate de publicaţia britanică The Times, echipa britanică vrea să fie cunoscută sub numele de Marussia începând de anul viitor, sub pretextul că producătorul rus de sportcar-uri Marussia a cumpărat anul trecut un pachet important de acţiuni.

Virgin ar fi trebuit să concureze în Formula 1 sub numele de Manor, însă şi-a schimbat numele în Virgin Racing ca urmare a unui parteneriat cu grupul de companii omonim deţinut de miliardarul Richard Branson.

Oficialii echipei Virgin vor face această propunere joi, în cadrul intrunurii Comisiei F1 de la Geneva, acolo unde principalul subiect de discuţie va fi schimbarea numelor altor două echipe. Se anticipează că Team Lotus va primi acordul Comisiei pentru a-şi schimba numele în Caterham, în timp ce Renault va primi numele Lotus ca urmare a implicării constructorului britanic în team-ul de la Enstone.

Propunerea de ultima oră a celor de la Virgin ar putea fi primită cu reticenţă de rivali, însă britanicii mizează tocmai pe faptul că alte două echipe îşi vor schimba numele ca urmare a schimbării structurii acţionariatului.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru