Pat Symonds, consultant tehnic al Virgin Racing

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.02.2011
Virgin Racing a confirmat că reputatul inginer Pat Symonds a devenit consultantul tehnic al echipei anglo-ruse.

Pat Symonds este unul dintre cei mai cunoscuţi ingineri din Formula 1, însă a intrat în dizgraţie după implicarea sa în celebrul scandal "Crashgate", când a jucat un rol cheie în vicierea rezultatelor de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

Britanicul a ajuns ulterior la un acord cu FIA pentru a reveni în Formula 1 începând din 2013, însă până atunci poate colabora cu echipele dacă nu îndeplineşte o funcţie operaţională, prin intermediul companiei sale de consultanţă Neutrino Dynamics.

"Pat lucrează drept consultant independent şi ne sfătuieşte. Nu vine la curse sau lucruri de genul ăsta. Este un lucru foarte pozitiv pentru noi, pentru că are o experienţă uriaşă, iar experienţa este o resursă insuficientă pentru noi ca echipa nouă. Sunt sigur că Pat poate aduce valoare echipei", a declarat Graeme Lowdon, preşedintele Virgin Racing.

Via | ESPNF1

Comentarii (2)

  • Asta e omul care a adus pt Renault ambele titluri in 2005 si 2006.
    9 0
  • nelu98
    se pare ca Renault a uitat
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru