OFICIAL: Yamamoto, pilot de teste la Virgin în primele trei curse

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.03.2011
Sakon Yamamoto va fi pilotul de rezervă al echipei Virgin Racing în primele trei Mari Premii ale sezonului 2011.

Virgin Racing şi-a asigurat miercuri serviciile lui Sakon Yamamoto pentru primele trei etape ale sezonului 2011 ca pilot de rezervă.

Echipa britanică nu a dezvăluit motivele pentru care înţelegerea dintre cele două părţi va fi valabilă pentru numai trei curse, însă nu este exclus ca japonezul să aducă bani la echipa prin intermediul unui sponsor din Asia.

"Sunt încântat să lucrez cu Virgin Racing în Australia şi apreciez faptul că mi-au dat şansa să fiu aici. Echipa a făcut un mare pas înainte în acest an şi cred că pot contribui la dezvoltarea monopostului datorită experienţei mele. Aşa cum ştie toată lumea, Japonia trece prin momente dificile acum (n.r - în urma cutremurului şi a tsunami-ului din 11 martie) şi orice veste bună este binevenită. Sper că oamenii de acasă să se simtă bine datorită noului meu rol în F1 pentru că vreau să fac tot posibilul să-i ajut", a declarat el.

Virgin nu a anunţat dacă japonezul va pilota pentru echipă într-o sesiune de teste de la primele trie Mari Premii.

Yamamoto a concurat în şapte Mari Premii în sezonul 2010 pentru Hispania Racing, înlocuindu-l la vremea respectivă pe indianul Karun Chandhok.

Via | Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru