Virgin speră să termine pe locul 10 sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Virgin Racing îşi propune să termine pe locul 10 în clasamentul constructorilor în acest sezon, performanţă pentru care are nevoie de un loc 12 într-un Mare Premiu.

În condiţiile în care niciuna dintre cele trei noi echipe acceptate în Formula 1 în acest sezon nu pare capabilă să termine în puncte, diferenţierea în clasamentul constructorilor se va face în funcţie de cel mai bun rezultat obţinut pe parcursul sezonului.

În prezent, Virgin ocupa locul 12 în clasament, cea mai bună clasare a echipei fiind un loc 14. Pentru a termina pe locul 10, britanicii au nevoie de un loc 12, însă acesta va fi suficient numai dacă rivalii de la Lotus şi Hispania nu vor obţine între timp o performantă similară.

"Avem nevoie de acel loc 12 pentru ca rivalii noştri au profitat de anumite circumstanţe în prima parte a sezonului. Trebuie să continuăm să adăugăm performantă maşinii pentru că dacă o astfel de oportunitate apare din nou să fim capabil să obţinem un avantaj. Vom continua să forţăm până la sfârşit pentru a vedea ce se întâmpla", a declarat Nick Wirth, directorul tehnic al echipei Virgin Racing.

Speranţele celor de la Virgin Racing se leagă şi de decizia luată recent de Lotus Racing de a se concentra pe dezvoltarea monopostului pentru sezonul următor, potrivit unui anunţat făcut recent de directorul tehnic Mike Gascoyne.

"Vom vedea dacă Lotus opreşte dezvoltarea.

Noi avem planul nostru şi fiecare echipă din pitlane lucrează din greu. Sunt sigur că în lumina controverselor legate de aripa fata, oamenii vor reevalua ceea ce fac la maşini pentru a doua jumătate a anului viitor", a mai precizat Wirth.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru