Watson: "Schumi poate ramane la Ferrari si in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Fostul pilot John Watson crede ca Ferrari va fi tentata sa ii ofere posibilitatea lui Michael Schumacher sa concureze in Formula si in sezonul 2010.

Michael Schumacher a confirmat miercuri seara ca il va inlocui pe Felipe Massa la Ferrari pana cand acesta isi va reveni dupa ccidentul de la Hungaroring, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

Eddie Jordan, fostul proprietar al echipei cu acelasi nume, considera ca Schumacher va fi capabil sa faca fata rigorilor actuale ale Formulei 1, chiar daca nu a mai concurat in Formula 1 in ultimii trei ani.

"Cred ca conteaza prea putin daca are 20 sau 40 de ani. Poate ca reactioneaza cu cateva milisecunde mai lent, dar inainte era cu cateva milisecunde mai bun decat oricine altcineva, asa ca acum cred ca este la acelasi nivel. Va fi o mare provocare pentru toti acei piloti tineri pentru ca se vor uita dupa umar", a declarat Jordan pentru BBC.

La randul sau, fostul campion mondial Jody Scheckter crede ca germanul se va dovedi chiar si acum un pilot rapid. "Niki Lauda a revenit si a castigat titlul mondial, asa ca nu este imposibil. A incercat sa fie competitiv pe motocicleta, ceea ce probabil ca a fost si mai stupid.

Trebuie sa spun ca este probabil cel mai bun pilot din istorie, asa ca probabil va fi competitiv si destul de rapid", a precizat Scheckter.

John Watson, fostul pilot al echipelor Brabham si Mclaren, crede ca Schumacher va impresiona in ultima parte a sezonului si ca Ferrari va fi tentata sa ii ofere un contract si pentru 2010.

"Michael va petrece mult timp in simulator Ferrari pana la Valencia. Nu este inca pregatit, dar simulatorul este aproape la fel de bun ca si monopostul real. Credeti-ma, nu va concura la Valencia decat daca va crede ca poate castiga cursa. Exista toate sansele sa fie acolo pentru tot restul sezonului. Michael va fi cea mai buna alegere pentru Ferrari, si ar putea fi atat de bun incat Ferrari ii va face o oferta pentru 2010", a declarat Watson.

Via | BBC Sport

Comentarii (3)

  • Un vis indeplinit...
    Am placerea deosebita sa-l pot avea pe Michael Schumacher ca pilot in echipa mea Platinium (pana anul acesta l-am putut selecta doar ca pilot de rezerva) !
    In toti anii in care a concurat, a fost pilotul meu preferat...! Tot din "cauza" lui, m-am indragostit de Ferrari... Acum cu revenirea Kaiserului pe pista, am impresia ca se va "insenina" Formula 1 si va redeveni un loc frumos ! Felicitari Michael !
    0 0
  • hasu
    formula 1 va deveni mai interesanta cu el.Cit de bun va fi vom vedea.Nu este pilotul meu preferat din cauza caracterului lui intotdeauna am asteptat mai mult de la el dar este pe linia Ferrari.
    0 0
  • ma duc si pe jos numai sa-l vad
    in primul rind sper ca Schumi sa treaca testele cu bine si sa concureze; va fi greu la inceput dar sunt sigur ca va face fata; la debutul sau in '91 nu cunostea pista de la Spa( a parcurs-o cu o zi inainte de antrenamente cu bicicleta sa o studieze) si s-a descurcat de minune; intr-adevar nu mai e tinar dar ma bucur pur si simplu sa-l vad .
    in ce priveste audienta cred ca va creste cu cel putin 30%, pe circuite chiar si 100%, indiferent ca sunt sau nu suporteri Schumacher
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru