Webber crede că Lotus este principala ameninţare în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.05.2012
Mark Webber a evidenţiat că Lotus este una dintre echipele de referinţă ale începutului de sezon, însă Ross Brawn neagă că există o echipă cu un parcurs constant în 2012.

Noile pneuri furnizate de Pirelli în acest sezon au influenţat semnificativ spectacolul din debutul sezonului, patru piloţi de la patru echipe reuşind să-şi adjudece câte o victorie.

Mark Webber admite că sezonul este unul echilibrat, însă când a fost întrebat care este echipa care totuşi a ieşit în evidenţă răspunsul australianului a fost unul relativ surprinzător.

"Avem un monopost bun, dar este clar că avem companie. Există câteva echipe care obţin performante destul de bune şi dacă nu suntem complet în joc vom fi pedepsiţi. Dacă ne uităm la toate cursele şi la teste, atunci Lotus este cea mai constantă echipă din pluton", a declarat pilotul echipei Red Bull.

În schimb, Ross Brawn, şeful celor de la Mercedes, crede că tocmai lipsa de constanţă în rezultate este o caracteristică pentru fiecare echipă în acest start de sezon.

"Au fost patru curse lipsite de consistenţă pentru fiecare echipă. este o provocare interesantă, pentru că dacă totul merge bine aşa cum ne-a mers nouă în China atunci obţii rezultate grozave, dar se adăugă o nouă provocare la provocarea obişnuită pe care o avem.

Asta se va nivela după o perioadă, iar cele mai bune monoposturi sau cel mai bune echipe vor câştiga, pentru că le va merge mai bine mai frecvent", a precizat britanicul.

Via | YallaF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru