Webber: "Vettel, afectat de dominaţia Mercedes din startul sezonului"

de Daniel Popescu
Luni, 16.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber explică parcursul modest al lui Sebastian Vettel din primele curse ale sezonului prin faptul că acesta a acceptat cu dificultate că Mercedes domină campionatul.

Esential 60 de puncte a acumulat Sebastian Vettel in primele sapte curse ale sezonului
5 este pozitia ocupata de Sebastian Vettel in clasamentul general
Sebastian Vettel a avut parte de un început relativ modest de sezon, în care a obţinut doar 60 de puncte şi ocupă locul cinci în clasamentul general.

Oficialii Red Bull Racing au afirmat că germanul trebuie doar să fie mai determinat pentru a ajunge la nivelul coechipierului său Daniel Ricciardo,  iar Mark Webber consideră că totul pleacă de la fapt de la dominaţia rivalilor de la Mercedes.

"Pentru Vettel este dificil în acest moment pentru că Mercedes sunt favoriţi absoluţi. Dar imediat ce va obţine din nou o victorie, Vettel va reveni. Este aceeaşi situaţie ca şi a lui Fernando Alonso. Când vede o oportunitate pentru a câştiga, este mereu acolo. În prima parte a acestui sezon a fost mai uşor pentru Ricciardo să accepte că numai Mercedes poate câştiga", a declarat fostul coechipier al lui Vettel.

Pe de altă parte, Webber anticipa startul bun de sezon înregistrat de Ricciardo, însă reiterează că Vettel îi va pune probleme pe parcursul acestui sezon.

"Nu sunt surprins în privinţa lui Ricciardo.

Am spus înainte de Melbourne că are 50% şanse cu Vettel şi toată lumea a zis că sunt nebun, dar Vettel va reveni. Are doar nevoie de timp pentru a se descurca cu monopostul", a precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • Lasa-l pe Vettel. Mai bine zi-ne de LM, a fost aproape
    6 7
  • Si tu de ce esti afectat webber? Cumva de faptul ca ai plecat cu coada intre vine din f1 sau ca ai fost cel mai lent in cursul noptii la le mans?
    7 10
  • are pe undeva dreptate, dar cred ca vettel nu este afectat de mercedes , asta e valoarea lui, il bate Rici non stop, vettel merge inapoi la toro rosso
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru