Weber: "Accidentul moto, cel mai grav din cariera lui Schumi"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.08.2009
Managerul lui Michael Schumacher sustine ca accidentul de motocicleta suferit de german in luna februarie a fost cel mai grav din intreaga sa cariera.

Schumacher a anuntat marti ca renunta la planurile pentru revenirea in Formula 1, dupa ce analizele medicale au reliefat ca acesta nu poate concura din cauza problemelor pe care le are la gat.

Willi Weber, managerul sau, sustine ca accidentul de la inceputul acestui an a fost cel mai grav din intreaga sa cariera. "A fost cel mai serios accident din cariera lui Michael in sporturile cu motor. Este foarte pacat. La fel ca toata lumea, asteptam cu nerabdare revenirea sa", a declarat Weber pentru agentia germana de presa DPA.

Declaratiile sale vin in contextul incare Schumacher a suferit un grav accidnet in Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone din 1999, cand si-a rupt un picior dupa ce a intrat violent intr-un zid de pneuri. Felipe Massa va fi inlocuit in Marele Premiu al Europei de Luca Badoer, unul dintre pilotii de teste ai echipei Ferrari.

Via | GPUpdate

Comentarii (5)

  • Accident-Video
    Aveti careva idee unde pot viziona accidentul in cauza?
    0 0
  • ivanoff
    pe prosport.ro /auto-moto /10 accidente ale lui schumacher
    0 0
  • Pacat :(
    Mare pacat ca nu mai revine Schumi, desi pana la urma, poate e totusi o decizie inteleapta.
    0 0
  • RE Hasu
    Ti-as ramane super recunoscator dc mi-ai da exact link-ul,pe porcaria aia de site la fel ca pe stirile ProTV de pe tel,altceva decat fotbal nu gasesti...
    0 0
  • numai accidente
    si aceasta revenire a fost un accident, s-a primit si a anuntat, dand sperante la multi fara ca in prealabil sa fi facut ceva investigatii din punt de vedere fizic, sanse mai sunt pentru el in contextul in care fa face un program de recuperare si sa-l putem vedea si pentru o cursa , fie ea si ultima din calendar
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru